Ponturi fotbal – Rusia – Arabia Saudita – Campionatul Mondial – Grupa A – 14.06.2018

Ponturi fotbal - Rusia - Arabia Saudita - Campionatul Mondial - Grupa A - 14.06.2018 GNTTips.ro

Ponturi fotbal – Rusia – Arabia Saudita – Campionatul Mondial – Grupa A – 14.06.2018

 

In aceasta seara incepand cu ora 18:00 pe stadionul “Luzhniki Arena” din Moscova are loc partida de deschidere a  Campionatul Mondial , Rusia – Arabia Saudita.

Rusia:

  • Ca si tara gazda, Rusia nu a fost nevoita sa se califice. Desi nu au luat parte la calificari, rusi au avut destule sanse pentru a se pregati pentru Cupa Mondiala in fata unor adversari de top.
  • Dupa calificare la Euro 2016, Rusia a gazduit Cupa Confederatiilor acolo unde a fost eliminata inca din faza grupelor.
    Rezultatele din meciurile amicale nu au fost nici ele mai presus, de la Cupa Confederatiilor, Rusia a invins Coreea de Sud, a remizat cu Iran si Spania si a pierdut impotriva Argentinei in cele 4 partide disputate pe teren propriu.
  • Antrenorul echipei, Stanislav Cherchesov a fost nevoit sa schimbe formatia de joc in 4-1-4-1 dupa ce doi dintre fundasii principalii ai echipei s-au accidentat inaintea turneului.

Echipa Probabila: Akinfeev – Kudryashov, Ignashevich, Granat, Fernandes – Zobnin – Zhirkov, Kuzyaev, Golovin, Semedov – Smolov

Arabia Saudita:

  • Arabia Saudita este echipa cu cel mai slab loc în clasamentul FIFA dintre toate cele 32 de echipe prezente la turneul final.
  • Sa calificat de pe pozitia a 2-a din Grupa B cu 19 puncte, la doar un punct distanta de liderul grupei, Japonia.
  • Imediat dupa calificare la Campionatul Mondial antrenorul echipei Bert van Marwijk a fost demis de catre federatia araba , locul lui fiind ocupat de Edgardo Bauza. Bauza a pregatit echipa Arabiei Saudite doar doua luni , perioada in care a disputat 5 partide amicale. Cu 3 zile inainte de traderea la sorti a grupelor Campionatului Mondial, Edgardo Bauza fiind si el demis locului lui fiind ocupat de catre Juan Antonio Pizzi.
  • Star-ul Nawaf Al-Abed lipseste din primul 11 al Arabiei Saudite acesta avand o accidentare care inca ii pune probleme.

Echipa probabila: Al Mayoof – Al Burayk, Hawsawi, O. Hawaswi, Shahrani – Faraj, Ateef – Dawsari, Jassam, Shehri – Muwallad

Concluize:

  • Rusia este data ca favorita in aceasta partida datorita faptului ca are suportul publicului in acesta partida de deschidere si pentru ca este o  echipa mult mai experimentata fata de cea a Arabiei Saudite.

sursa foto: fifa18s.com