Ponturi fotbal Rusia vs Cipru – Calificari Euro 2020

Ponturi fotbal Rusia vs Cipru: marti, 11 iunie, de la ora 21:45, Rusia se dueleaza cu Cipru, in cadrul calificarilor pentru Euro 2020. Este un meci face parte din programul Grupei I.

Sursa foto: tass.ru

Rusia

Rusia vine dupa cel mai categoric succes din aceste preliminarii. A castigat cu 9-0, acasa, in disputa cu San Marino.  A fost un meci care le-a avut pe toate, doua autogoluri, doua lovituri de la 11 m. A fost a doua victorie consecutiva obtinuta in aceasta grupa de calificare, dispute in care a dat 13 goluri si nu a primit nici macar unul.

Rusia ocupa locul al doilea in Grupa I, cu 6 puncte, cu trei lungimi in spatele Belgiei. Totusi, este formatia cu cel mai bun atac din grupa si asa cum s-a prezentat la sfarsitul saptamanii, are ocazia sa joace la fel de bine. Este important si locul de disputare, are o replica buna pentru fiecare adversar intalnit in ultimele patru jocuri, in aceasta postura.

Cipru

In ceea ce priveste Cipru, situatia este diferita, pentru ca asteptarile sunt altele. Singura victorie din aceasta grupa a venit in chiar meciul de debut, cand trecea lejer, 5-0, acasa, de San Marino. Au mai urmat doua intalniri, infruntari in care limitele au fost aratate si cipriotii au pierdut de fiecare data. Era si greu sa tina pasul in fata unor echipe precum Belgia si Scotia.

Cipriotii au ratat un punct pretios in etapa trecuta. La sfarsitul saptamaniii trecute, Ioannis Kousoulos a reusit sa egaleze Scotia in minutul 87. Totusi, dupa doar cateva minute a luat din nou gol si meciul s-a terminat 1-2. Astfel, ramane cu un singur succes in ultimele sapte meciuri oficiale.

Rusia si Cipru vor juca din nou in mec direct, dupa o pauza de 22 de ani. Ultima oara cand s-au duelat a fost in campania de calificare pentru Cupa Mondiala din 1998. Atunci a fost un meci castigat cu 4-0 de Rusia, in momentul cand a evoluat acasa. Poate ca scorul unui asemenea meci in conditiile de fata este prea dur. Totusi, diferenta intre ele exista, ceea ce ma face sa ma astept la un nou succes din partae gazdelor si sa o faca usor.

Ponturi fotbal Rusia vs Cipru: gazdele castiga & peste 1.5 goluri, cota 1.47 la Betano