Ponturi fotbal Sagan Tosu vs Shimizu – J League

Duminica 30 Iunie, cu incepere de la ora 13:30, Best Amenity Stadium va gazdui partida Sagan Tosu vs Shimizu, din cadrul primei ligi a Japoniei.

Sagan Tosu e o candidata certa la retrogradare

Sagan Tosu

Gazdele ocupa ultima pozitie a clasamentului din J League. Echipa are doar 13 puncte acumulate in 16 etape, iar acest barem este unul demn pentru o echipa ce se lupta pentru evitarea retrogradarii. Acum 4 runde, Sagan Tosu reusea o victorie pe teren propriu, 1-0 in fata celor de la Kashima. Mai apoi insa, gazdele de azi au pierdut rand pe rand in fata celor de la Cerezo Osaka, Urawa si Sapporo. Sagan Tosu are cea mai modesta ofensiva a campionatului. Acestia au marcat doar de 8 ori in 16 runde, o medie de un gol la 2 partide.

Sagan Tosu nu a mai pierdut pe teren propriu cu Shimizu, din Aprilie 2013.

Oaspetii se afla intr-o forma foarte buna

Shimizu

Pe Shimizu o regasim cu 5 pozitii mai sus decat adversara sa. Acestia incearca sa se indeparteze de zona retrogradabila, cu 3 succese inregistrate in precedentele 4 etape. Acum 2 runde, oaspetii au invins-o pe Yokohama M. pe teren propriu, scor 3-2. Mai apoi, Shimizu a reusit inca o victorie, 2-1 in deplasarea de la Nagoya. Oaspetii nu au mai pierdut de 6 runde in J League. In 12 Mai, acestia erau umiliti de catre Kawasaki pe teren propriu, cu scorul de 0-4.

Brazilianul Douglas este golgheterul echipei in campionat, cu 6 goluri inscrise. Acesta este urmat de niponul K. Kitagawa, cu 5 reusite.

Diferenta intre cele doua formatii este una imensa in acest sezon. Sagan Tosu are o ofensiva inexistenta si pare sa se indrepte incet dar sigur spre liga secunda. De partea cealalta, Shimizu e intr-o forma de zile mari, cu 3 vicotiri inregistrate in 4 etape. Ma astept ca factorul moral sa fie decisiv in aceasta dupa-amiaza si Shimizu sa domine duelul. Cota pentru o victorie a oaspetilor e una extrem de atractiva, iar eu am curaj sa mizez pe acest lucru.

Ponturi fotbal Sagan Tosu vs Shimizu

2 solist, cota 2.55 la Unibet

sursa foto: pinterest.com