Ponturi fotbal Sahtior Donetsk vs Dinamo Kiev – Ucraina Premier League

Ponturi fotbal Sahtior Donetsk vs Dinamo Kiev

Ponturi fotbal Sahtior Donetsk vs Dinamo Kiev este cel mai important duel al acestei etape din campionatul Ucrainei, unul insa fara miza. Se va disputa pe Stadionul Metalist, miercuri seara, de la ora 19:30.

◘ Sahtior Donetsk

Este cea mai buna echipa din Ucraina, daca ne luam dupa evolutiile din aceasta editie de campionat. A terminat prima, reusind sa isi asigure o noua calificare in grupele Ligii Campionilor. In cele 29 de etape de pana acum a strans 76 de puncte, reusind 24 de victorii si patru remize. In cele 14 partide disputate acasa nu a suferit nicio infrangere, castigand 11 dintre acestea. Dispune de cel mai bun atac din campionat, cu 65 de reusite, avand si cea mai buna defensiva, primind doar zece goluri. De mentionat faptul ca este neinvinsa in ultimele 14 partide oficiale. In acestea a reusit nu mai putin de 13 victorii, una dintre ele si in finala Cupei Ucrainei, pe care a castigat-o pentru a 13-a oara.

◘ Dinamo Kiev

Este una dintre fortele Ucrainei, care insa in ultimele doua sezoane a stat in umbra marii sale rivale. Nu a reusit sa puna probleme la titlu, terminand a doua in clasamentul din campionatul Ucrainei, asa ca va juca in preliminariile Ligii Campionilor, urmand sa inceapa din turul al treilea. De-a lungul celor 29 de etape disputate a acumulat 65 de puncte, venite in urma a 20 de victorii si cinci remize. Are un golaveraj destul de bun, punctand de 49 de ori, primind doar 16 goluri. Este neinvinsa in ultimele sase partide, ultima data pierzand chiar cu Sahtior, in semifinalele cupei. In acest interval a reusit trei victorii, toate la diferenta de un gol.

Desi a castigat titlul, Sahtior este o echipa cu pretentii, care doreste sa obtina maximul din fiecare meci. Ne asteptam sa obtina toate cele trei puncte, mai ales ca joaca acasa, contra marii rivale.

• Ponturi fotbal Sahtior Donetsk vs Dinamo Kiev: gazdele castiga -> cota 1.75

sursa foto: skysports.com