Ponturi fotbal Saint Louis FC vs Cincinnati – US Open Cup

Ponturi fotbal Saint Louis FC vs Cincinnati - US Open Cup

Ponturi fotbal Saint Louis FC vs Cincinnati: joi dimineata, de la ora 03:30, pe “Toyota Stadium” se va desfasura intalnirea dintre Saint Louis FC si Cincinnati. Este un meci din optimile US Open Cup, al doilea trofeu ca importanta din fotbalul din America de Nord.

Sursa foto: local12.com

Saint Louis FC

O aparitie relativ noua in fotbalul din America de Nord, ea fiind infiintata in urma cu cinci ani. Pe 1 mai 2014, Saint Louis FC a facut cinci ani de existenta. Participa in Unites States League, unde se afla pe locul noua, cu 19 puncte. Este la doua lungimi de play-off, avand mai putine meciuri decat toate adversarele din fata ei.

US Open Cup este o competitie unde se poate afirma cel mai bine o formatie din USL. Asta a facut si ea, care a reusit in turul anterior sa treaca de o echipa din Major League Soccer. Meciul pe care l-a avut acasa, cu Chicago Fire, s-a terminat 2-1. Nu a fost ultimul, pentru ca in urma cu doar cateva zile a avut programata inca o etapa de campionat. Rezultatul a fost unul asteptat, a pierdut, cu 1-3, in fata celor de la Bethlehem.

Cincinnati

O echipa mai iesita din forma decat Cincinnati nu exista in Major League Soccer. Recent intrata pe cea mai mare scena a fotbalului din America de Nord, cu greu si-a gasit ritmul. Este cea mai slaba echipa din Conferinta de Est, cu 11 puncte acumulate. Asta in conditiile in care echipa din fata ei are cinci puncte avans.

Saptamana trecuta a luat o gura o de oxigen de care avea mare nevoie. Desi a evoluat acasa, in fata unei echipe modeste, cum este Louisville City, a castigat in prelungiri. S-a intamplat in saisprezecimile US Open Cup, acolo unde Manneh a adus victoria, 2-1, dupa ce a inscris in minutul 103.

Cu un fotbal care lasa mult de dorit, Cincinnati are ocazia de a-si ridica moralul. Totusi, vreau sa cred ca nu o sa joace cel mai bun fotbal al sau si cel mai bine o zic cifrele. A luat gol in ultimele 13 intalniri pe care le-a avut in campionat si in US Open Cup. Avand in vedere ca meciul are loc cu Saint Louis FC in rol de echipa gazda, astept sa aiba o replica buna in aceasta postura.

Ponturi fotbal Saint Louis FC vs Cincinnati:  ambele marcheaza, cota 1.61 la Unibet