Ponturi fotbal Salernitana vs Venezia – Serie B

Ponturi fotbal Salernitana vs Venezia - Serie B

Ponturi fotbal Salernitana vs Venezia: miercuri, 5 iunie 2019, de la ora 21:45, pe “Stadio Arechi” din Salerno, Salernintana primeste vizita celor de la Venezia. Meciul are loc in turul finalei play-out-ului Serie B.

Sursa foto: serieb.it

Salernitana

Anul acesta nu a fost unul pe care o echipa si-l doreste. In 18 intalniri programate in 2019, Salernitana a reusit sa obtina trei victorii. Ultima dintre ele a venit in urma cu doua luni, intr-un meci contra Cittadellei (4-2). Intre timp au mai avut loc alte cinci infruntari, dispute in care a pierdut. Mai mult, a si luat cel putin doua goluri de fiecare data.

S-a ajuns in situatia asta pentru ca terminat sezonul regulat pe locul 16, cu 38 de puncte. A avut noroc, pentru ca intre ea si Foggia, echipa care a mers direct in Serie C, a fost o singura lungime diferenta. Pe de alta parte, are una dintre cele mai usor de invins defensive, in sezonul regulat a incheiat cu 57 de goluri primite.

Venezia

Venezia a reusit sa se salveze in ultimul moment de retrogradare. Ea a terminat sezonul regulat cu trei meciuri pozitive, doua fiind remize, cu Pescara si Cosenza. In chiar ultima etapa, aceasta a castigat cu 3-2, in deplasa, contra celor de la Carpi. Astfel, cu cinci puncte obtinute in ultimele trei etape, Venezia a scapat de retrogradarea directa, ocupand locul 15, cu 38 de puncte.

Mai mult decat atat, din punct de vedere ofensiv a stat foarte bine, marcand cel putin un gol in ultimele patru infruntari. Exista si o parte mai putin buna, faptul ca joaca in deplasare, iar acolo are o singura victorie in ultimele 13 infruntari.

Echilibrul pare sa fie cuvantul de ordine in meciurile sustinute intre ele, de Salernitana si Venezia. In cele doua intalniri din sezonul regulat am avut o victorie a celor de la Venezia (1-0), acasa, si 1-1 cand Salernitana a jucat acasa. Tot spre un asemenea pariu ne indreptam si noi. Miza este prea mare pentru a risca sa se lase descoperite, cel putin in prima intalnire.

Ponturi fotbal Salernitana vs Venezia: sub 2.5 goluri, cota 1.50 la Betano