Ponturi fotbal – San Marino – Republica Moldova – Uefa Nations League – 15.11.2018

Serravalle este localitatea care gazduieste meciul dintre San Marino – Republica Moldova, infruntare programata sa aiba loc de la 21:45, in Grupa 2 din Divizia D.

San Marino are o singura misiune, fiind o nationala slaba, mereu este cea care le ridica moralul echipelor contra carora evolueaza. Pana acum a aplicat perfect acest lucru, ea fiind singura echipa din grupa fara vreun punct obtinut, toate cele patru meciuri au fost pierdute fara sa inscrie. Avand 0-13 golaveraj, a ajuns la 25 de meciuri consecutive in care nu a putut obtine nici macar un rezultat de egalitate. Singurul rezultate de egalitate din ultimii sapte ani a avut loc in 2014, atunci se termina 0-0 cu Estornia, in calificarile pentru Campionatul European din 2016, restul partidelor au fost de cele mai multe ori infrangeri fara sa inscrie.

Republica Moldova s-ar face de ras dacanu obtina victoria, dar nivelul jocului ei s-a vazut si in meciul din tur, atunci cand s-a impus cu 2-0, in ceea ce a fost singura victorie a ei din grupa, Radu Ginsari fiind autorul celor doua goluri. Acela a fost meciul in care a inscris, deoarece au mai fost alte trei intalniri in care adversarii au stiut bine sa o anihileze, doua dintre ele s-au terminat la egalitate, asa cum au inceput, 0-0, iar un altul a insemnat o infrangere, 0-4, in fata lui Luxemburg. Problema moldovenilor intotdeauna a fost cea a atacului, in ultimul an si jumatate, acel succes contra lui San Marino a fost singurul in care a inscris de doua ori.

Cifrele si rezultatul meciului din tur au aratat cat se poaet de bine diferenta dintre cele doua reprezentative. Daca Moldova a a facut ce stie ea mai bine, sa castige mereu la cel putin doua goluri diferenta in fata nationalei din San Marino, rivalii s-au aparat pe tot parcursul meciului. Lucrurile stau la fel, ramana aceeasi diferenta vizibila de valoare intre ele,  motiv pentru care astept sa vad o victorie inca de la pauza a oaspetilor.