Ponturi fotbal Sandefjord vs Ull/Kisa – OBOS-ligaen

Ponturi fotbal Sandefjord vs Ull/Kisa

Ponturi fotbal Sandefjord vs Ull/Kisa: sambata, de la ora 16:30, pe “Komplett Arena”, Sandefjord o primeste pe Ull/Kisa, intr-un joc din etapa a 12-a, din OBOS-ligaen.

Sandefjord

Obisnuita cu prima liga dupa ce a evoluat acolo in sezonul anterior, aceasta a retrogradat dupa ce s-a clasat pe ultimul loc. Si-a pastrat cei mai importanti jucatori si acum isi permite sa atace o noua promovare, fiind in obiectiv. A reusit in etapa trecuta sa isi treaca in palmares a saptea victorie stagionala, asta dupa 2-0 cu Notodden.

Intr-adevar, a evoluat si in fata unui adversar accesibil, dar se pare ca promovarea este singurul obiectiv pe care si-l doreste. Saptamana aceasta, Sandefjord a jucat si in saisprezecimile Cupei Norvegiei, competitie unde a clacat. A pierdut cu 1-2, dupa penalty-uri, in fata uneia dintre cele mai in forma echipe din prima liga, Odd.

Ull/Kisa

Venita si ea dupa un parcurs asemanator in ultima saptamana, Ull/Kisa trebuie sa se autodepaseasca pentru a o scoate la capat, cu brio. Moralul este bun, in etapa trecuta a reusit sa obtina un succes categoric, contra unei echipe accesibile. Meciul cu Raufoss, jucat in urma cu o saptamana, s-a terminat cu 5-1.

Si ea a fost angrenata in saisprezecimile Cupei Norvegiei, trofeu unde a fost cu greu eliminata. A fost 1-1, cu Rosenborg, la finalul celor 90 de minute. Totul s-a decis in prelungiri, atunci cand Ull/Kisa a cedat cu 1-2. Ataca si play-off-ul, ocupa locul 7 in campionat, cu 17 puncte, la doua lungimi in spatele lui Raufoss, adversara din runda anterioara.

Nu s-au mai intalnit de trei ani, timp in care Sandefjord si-a facut veacul prin prima liga. Este si acum o diferenta intre ele, dar nu atat de mare pentru a spera o diferenta mare de scor. Totusi, tind sa cred ca Sandefjord este echipa care o sa castige. A aratat bine, cu atat mai mult cand evolueaza incurajata de proprii suporteri. Pe de alta parte, nu este o echipa care in deplasare sa joace bine, Ull/Kisa a luat cel putin un gol in fiecare deplasare dificla. Singurul meci in care nu a luat gol a fost in victoria sezonului, 8-0 cu Tromsdalen.

Ponturi fotbal Sandefjord vs Ull/Kisa: peste 2.5 goluri, cota 1.57 la Unibet