Ponturi fotbal Sangju Sangmu vs Gyeongnam – K League 1

Ponturi fotbal Gyeongnam vs Suwon

Partida Sangju Sangmu vs Gyeongnam va avea loc Miercuri, 29 Mai, incepand cu ora 13:00. Duelul conteaza pentru runda a 14-a a primei ligi din Coreea de Sud.

  • Gazdele isi doresc un loc de play-off.

Sangju Sangmu

Sangju se afla pe pozitia a 5-a a clasamentului, cu 20 de puncte acumulate in 13 partide. Gazdele sunt la un singur punct de play-out, asadar orice pas gresit le poate fi fatal acestora. In ultima perioada, echipa a alternant evolutiile. La mijlocul lunii, Sangju Sangmu a eliminat-o pe Jeju din Cupa Coreei de Sud, dupa penalty-uri. Mai apoi, a urmat o infrangere in campionat cu Seoul, scor 1-3. In ultima runda, gazdele s-au impus in deplasarea de la Incheon, cu scorul de 2-1.

  • Oaspetii au parte de un sezon extrem de slab.

Gyeongnam

Gyeongnam se afla intr-un continuu picaj. Echipa are nu mai putin de 5 infrangeri consecutive suferite in campionat, fapt pentru care a ajuns pe penultimul loc. Acestia au acumulat doar 9 puncte in 13 etape, iar sansele echipei la play-off sunt nule. Principalul factor pentru evolutiile dezastruoase ale celor de la Gyeongnam, este defensiva. Acestia au incasat nu mai ptuin de 29 de goluri pana acum. Oaspetii au evoluat in Liga Campinoilor Asiei in acest sezon, insa nu au reusit sa se califice in optimi, terminand pe pozitia a 3-a a clasamentului.

Gyeongnam reprezinta o echipa aflata la pamant in acest moment. Desi asteptarile de la ei sunt mult mai mari, acestia par sa nu isi revina. Sangju Sangmu poate profita de aceasta situatie, intalnind un adversar “ranit”. Gazdele isi pot pastra in continuare pozitia de play-off, in cazul unui succes. Tinand cont si de faptul ca evolueaza pe teren propriu, ma astept la o partida solida a lor. In concluzie, mizez pe o victorie a celor de la Sangju, la o cota de 2.30 oferita de Betano.

Ponturi fotbal Sangju Sangmu vs Gyeongnam

Sangju Sangmu castiga, cota 2.30 la Betano

sursa foto: kleagueunited.com