Ponturi fotbal – Santos – Chapecoense – Serie A – 13.11.2018

Ponturi fotbal Chapecoense vs Bahia

Marti, de la ora 00:00, pe “Estadio Vila Belmiro” se va disputa jocul dintre Santos – Chapecoense, un meci ce face parte din etapa a-33-a din Serie A.

Santos este o concurenta serioasa pentru locurile ce asigura prezenta intr-o cupa din America de Sud, ea ocupand locul 8, cu 46 de puncte, dar ar putea sa treaca pe loc de Copa Libertadores, avand in vedere ca este la egalitate de puncte cu Atletico Paranaense si Mineiro, dar are un meci mai putin. A avut o serie de meciuri foarte bune, dar a durat timp de sase etape, pentru ca in runda anterioara a pierdut cu 2-3 in deplasarea contra echipei care in prezent se afla pe primul loc, Palmeiras. Ofensiv sta bine, a dat cel putin un gol in noua din ultimele zece etape, iar revenirea acasa vine in conditii bune, deoarece ltima data cand a cedat un asemenea duel, a fost pe 2 august.

Chapecoense are ceva probleme in ultimele intalniri, a pierdut trei din precedentele patru etape si a ajuns penultima in Serie A, cu 34 de puncte, dar are sansa sa iasa de acolo daca o sa obtina victoria. Este greu de facut acest lucru de catre o echipa care intampina greutati tot mai multe si cu fiecare etapa scursa se afunda in subsolul clasamentului, dar atat timp cat nu-si rezolva problemele cu defensiva, clar nu poate face mai nimic. Are una dintre cele mai slabe aparari, a luat 46 de goluri si o parte serioasa dintre ele au venit cand a jucat in deplasare, Chapecoense fiind fara victorie in deplasare, cu cinci puncte adunate si toate in urma unor rezultate de egalitate.

Diferenta de valoare este una cat se poate de clara intre ele si faptulca agentiile de pariuri dau incredere foarte mare celor de la Santos, este cat se poate de normal si total justificat. De patru ori s-au intalnit in meciuri directe cu Santos echipa gazda si de fiecare data echipa gazda a reusit sa se impuna, sa-si arate suprematia.