Ponturi fotbal – Sassuolo – Empoli – Serie A – 21.09.2018

Sassuolo - Cagliari

Ora 21:30 aduce prima partida a rundei cu numarul 5 din Serie A, pe “Mapei Stadium” se vor infrunta Sassuolo – Empoli, duel in care gazdele sunt cotate cu prima sansa.

Inceput bun de sezon pentru Sassuolo, dupa patru etape pe langa faptul ca a reusit sa inscrie meci de meci, si-a trecut in cont sapte puncte, fiind echipa cu cel mai activ atac, alaturi de echipe precum Juventus si Sampdoria. In fata campioanei s-a inclinat in etapa trecuta, atunci cand a mers la Torino plina de incredere, dar diferenta de valoare si-a spus cuvantul, iar la final a suferit prima infrangere din aceasta stagiune, 1-2. Faptul ca se revine acasa este de bun augur, din doua asemenea jocuri programate pe “Mapei”, Sassuolo a luat maximum de puncte, marcand de sase ori, cu trei mai multe decat numarul golurilor incasate.

Sassuolo: Consigli – Lirola; Santos; Ferrari; Rogerie – Duncan; Locatelli; Bourabia – Berardi; Babacar – Boateng

De partea cealalta, Empoli este la limita locurilor direct retrogradabile si supravietuieste pe pozitia a 16-a datorita victoriei cu 2-0 in fata lu Cagliari, pe care a reusit-o in chiar runda inagurala. De atunci a fost mai mult privitoare la tot ceea ce s-a intamplat si a asistat neputincioasa la 270 de minute de fotbal in care a intalnit si echipe de acelasi calibru decat ea, drept pentru care a mai luat un singur punct. In runda trecuta a avut un prim test greu de trecut si se pare ca Lazio este un nume mult prea mare pentru a putea din nou sa lase o impresie buna jucand acasa, drept pentru care a cedat cu 0-1.

Empoli: Terracciano – Lorenzo; Maietta; Silvestre; Veseli – Bennacer; Capezzi; Acquah – Krunic; Zajc – Caputo

Asa cum o arata loturile celor doua echipe este greu sa le diferentiezi folosind acest criteriu, dar clar inceputul de sezon apartine lui Sassuolo, faptul ca pe “Mapei Stadium” a castigat deja tot ce se putea ma face sa cred ca este suficient de motivata pentru a obtine un nou succes. De partea cealalta Empoli a avut doua deplasari destul de acceptabile, echipele pe care le-a intalnit nu zic nimic din punctul acesta de vedere si n-a reusit mai mult de un punct.