Ponturi fotbal – Scotia – Olanda – AMICAL INTERNATIONAL

Ponturi fotbal – Scotia – Olanda – AMICAL INTERNATIONAL

sursa foto: sptfm.ro

Incepand cu ora 21:45, vom avea parte o confruntare intersanta intre Scotia si Olanda, doua echipe ce nu au reusit sa se califice la Campionatul Mondial din Rusia.

Info Scotia:

  • Scotia a avut un parcurs foarte bun in preliminarii acolo unde au terminat pe locul 3, avand un golaveraj pozitiv, 17 goluri marcate, 12 primite.
  • Calificarea s-a pierdut in ultima etapa atunci cand scotienii nu au reusit sa obtina victoria in fata Sloveniei, scorul final fiind 2-2. Aceasta eliminare s-a resimtit in cadrul lotul si cu siguranta moralul jucatorilor a fost afectat.

Unibet ofera tuturor jucatorilor noi 250 RON fara risc sa plaseze primul pariu sau primul bilet. Ce inseamna asta? Plasati ce pariu sau bilet doriti, iar daca este castigator puteti retrage banii fara rulaj necesar. Daca este pierdut, primiti suma pariata inapoi, in limita a 250 RON - CLICK AICI pentru 250 RON fara risc

Info Olanda:

Olanda este intr-o situatie asemanatoare cu cea a Suediei, a terminat tot pe locul 3 in grupa A, acolo de unde s-au calificat Franta si Suedia.

Olanda s-a descurcat excelent in aceste preliminarii si au reusit sa faca foarte multe jocuri bune, din pacate asta nu a fost suficient pentru “portocala mecanica. Asadar, jucatorii olandezi si suporterii vor vedea mondialul din fata televizorului.

Concluzii:

  • Ambele echipe au nevoie de o victorie de moral  pentru a reintra pe linia de plutire dupa eliminarea de la Campionatul Mondial din Rusia. Cu siguranta vom vedea foarte multa determinare in jocul ambelor echipe si asta anunta foarte mult spectacol pe gazon.
  • Ponturi fotbal:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here