Ponturi fotbal Scotia vs Argentina – Campionatul Mondial feminin

Miercuri 19 Iunie, incepand cu ora 22:00, se va desfasura partida Scotia vs Argentina, din cadrul etapei a 3-a a grupelor Campionatului Mondial.

Fetele din Scotia au parte de un turneu final modest

  • Scotia

Scotia a reusit sa marcheze in ambele partide disputate, insa cu toate acestea fetele sunt cu 0 puncte acumulate dupa 2 runde. Acestea au inceput cu un esec in fata Angliei, scor 2-1, unicul gol al lor fiind marcat de C. Emsile in minutul 79. Mai apoi, fetele din Scotia au pierdut cu acelasi scor in fata Japoniei, dupa acelasi scenariu. Asiaticele au condus cu scorul de 2-0, iar L. Clelland a redus din diferenta in minutul 88. Scotia si Argentina se vor intalni astazi pentru prima oara intr-o partida oficiala, la nivel de nationale feminine.

Argentina este inca in carti pentru calificare

  • Argentina

Argentina a inceput cu o remiza alba in fata reprezentativei Japoniei. Sud-americancele au facut o partida foarte slaba, cu o posesie de doar 39%. De altfel, acestea au expediat un singur sut pe poarta, fata de cele 3 ale asiaticelor. Etapa trecuta, fetele din Argentina au fost din nou modeste pe plan ofensiv. Cu 2 suturi pe poarta si 36% posesie, nu au reusit sa puna mari probleme la poarta Angliei. In cele din urma, J. Taylor a adus victoria pentru europence, dupa un gol marcat in minutul 62.

Scotia mai pastreaza inca sanse reale la calificare, insa are nevoie de toate cele 3 puncte astazi. Pe langa victorie, fetele din Scotia trebuie sa fie ajutate de jocul rezultatelor. De partea cealalta, Argentina isi asigura locul in optimile de finala cu un succes, asadar motivatie exista in ambele tabere. Sud-americancele trebuie sa forteze mult mai mult in ofensiva si ma astept sa neglijeze compartimentul defensiv. Contraatacurile vor aparea de ambele parti, pentru ca ambele isi doresc victoria. In concluzie, recomandarea mea este pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cota de 1.93.

Ponturi fotbal Scotia vs Argentina

peste 2.5 goluri, cota 1.93 la Unibet

sursa foto: fifa.com