Ponturi fotbal Scotia vs Cipru – Preliminarii Euro 2020

Ponturi fotbal Scotia vs Cipru

Ponturi fotbal Scotia vs Cipru: sambata are loc meciul dintre Scotia si Cipru, un duel care se va disputa incepand cu ora 21:45, la Glasgow, pe “Hampden Park”. Jocul face parte din preliminariile Euro 2020.

Sursa foto: racingpost

Scotia

Rezultatele bune si repetate au intarziat sa apara in ceea ce o priveste pe Scotia. Mereu o nationala de pluton, singurele sale victorii din ultimul an au in fata unor echipe modeste. Una dintre ele este cea din San Marino. Cele doua echipe s-au duelat spre finalul lunii martie, intr-un joc pe care Scotia l-a castigat cu 2-0.

Acela nu a fost singurul duel, pentru ca debutul s-a facut in Kazakhstan. Acolo a inceput aventura Euro 2020 pentru scotieni si nu a fost deloc de bun augur. A fost un esec lamentabil, 0-3, in fata uneia dintre echipele cotate mai slab decat ea, prin cifrele oferite de catre Uefa. Drept urmare, ocupa penultimul loc din Grupa I, cu 3 puncte, dar -1 in dreptul golaverajului.

Cipru

Mereu o nationala care a plecat cu mici sanse la atacarea pozitiilor fruntase din grupe, Cipru ramane la fel de modesta. A inceput preliminariile Euro 2020 timid, cu o infrangere si cu un succes. Intai, a profitat de program si a invins-o cu 5-0, acasa, pe nationala din San Marino, outsider al Grupei I. Cateva zile mai tarziu de la acel esec, si-a aratat limitele si a pierdut cu Belgia (0-2).

Aflata pe locul 4 in grupa, cu 3 puncte, are acelasi numar de puncte precum alte patru formatii. Desi s-au jucat doua meciuri, cu cea mai slaba echipa din grupa si cu cea mai buna, nivelul sau ramane unul modest. Poate in postura de gazda poate produce surpriza, lucru confirmat de rezultatele anterioare. In deplasare, in ultimii doi ani, Cipru a invins o singura echipa, Gibraltar si atunci cu 2-1.:

Asa cum am precizat anterior, Cipru este capabila sa faca rezulate bune atunci cand joaca acasa. In disputele din deplasare, pare sa fie victima perfecta. Astfel spus, este ocazia tocmai perfecta pentru ca Scotia sa profite de acest lucru si sa castige din nou in fata cipriotilor.

Ponturi fotbal Scotia vs Cipru: gazdele castiga, cota 1.48 la Unibet