Ponturi fotbal – Scunthorpe – Peterborough – League One – 13.10.2018

Poate cel mai interesant meci al etapei cu numarul 13 din League One se joaca la Scunthorpe, intre Scunthorpe – Peterborough, de la ora 17:00.

Scunthorpe trebuie sa se gandeasca la cel mai bun al sezonului, deoarece are nevoie de putin noroc pentru a tine acest lucru sub control si sa obtina cel putin un punct. Trebuie sa fie diamentral opusa a ceea ce a aratat in etapa trecuta, cad a fost executata cu3-2 de Luton, intr-un meci in care a fost in permanenta condusa. La fel s-au intamplat lucrurile si in Checkatrade Trophy, un trofeu unde nu a pus mare pret pe evolutie, pierzand cu 1-2 meciul cu Lincoln City. Ocupanta locului 12, cu 17 puncte, acasa pare sa fie o echipa care stie sa ofere replici pe masura, in ultimele patru astfel de intalniri are doua victorii si tot atatea rezultate de egalitate. Mereu marcand cate un gol.

Peterborough este asteptata sa reactioneze mult mai motivata dupa ce in etapa trecuta a suferit cea de-a doua infrangere a sezonului. A jucat acasa si a pierdut cu 0-4 in disputa contra lui Barnsley, dar nu pot spune ca a fost un rezultat foarte rau, deoarece adversara ei ramane una dintre favoritele la promovare. Cu toate acestea, ocupa locul al doilea, cu trei puncte mai putine decat Portsmouth, liderul la zi din League One, avand si cel mai bun atac. Surpriza este ca numarul mai mare de goluri a venit din mecurile pe care aceasta le-a jucat in deplasare, 19 dintre ele au venit in decurs de sase deplasari, interval in care s-au dat cinci goluri si un rezultat de egalitate.

Oaspetii sunt neinvinsi in meciurile din deplasare, iar acest lucru este un punct de plecare important, deoarece ar putea prelua sefia clasamentului. IN conditiile de fata, in care ambele echipe vin dupa o etapa in care au pierdut, probabil ca abordarea o sa fie total diferita si vor incerca sa remedieze greselile comise. In acelasi timp, Peterborough dispune de jucatori mai in forma, 13 dintre golurile sale au venit din partea a doi jucatori.