Ponturi fotbal Seattle Sounders vs Vancouver Whitecaps – MLS

Ponturi fotbal Seattle Sounders vs Vancouver Whitecaps

Ponturi fotbal Seattle Sounders vs Vancouver Whitecaps: duminica, 30 iunie 2019, de la ora 05:00, pe “CenturyLink” se va disputa Seattle Sounders vs Vancouver Whitecaps.

Seattle Sounders

Ritmul jocului prestat de Seattle Sounders a scazut considerabil, ea avand patru infranger in ultimele tot atatea intalniri. Ultima dintre ele a venit in US Open Cup, acolo de unde a fost elimnata dupa 1-2 cu Portland. Tot acasa a evoluat si atunci, dar alta este situatia in Major League Soccer.  In jocurile avute in campionat, pe teren propriu, a evitat mereu esecul.

Seattle Sounders se afla pe locul al treilea, cu 26 de puncte, cu cinci lungimi mai putine decat ocupanta locului al doilea. Componenta al Conferinte de Vest, ea are de muncit pentru a ajunge sa se bata la titlu. Au tras-o mult in jos ultimele trei etape, meciuri in care a evoluat in deplasare si unde a cedat de fiecare data.

  • Roman Torres, Jordan Morris, Cristian Roldan, Jordy Delem si Joevin Jones sunt plecati la echipele nationale
  • Echipa probabila: Frei – Leerdam, Abdul, Campbell, Tolo – Shipp, Sorensson – Bwana, Rodriguez, Roldan – Bruin

Vancouver Whitecaps

Regina rezultatelor de egalitate inregistrate de echipe din Conferinta de Vest, Whitecaps se pune pe fapte mari. A evitat esecul in ultimele sase meciuri oficiale, toate disputate in Major League Soccer. De altfel, in precedentele zece runde o singura echipa a reusit sa o invinga si ea a fost Atlanta United. Cu toate astea, se afla abia pe locul 9 in Vest, cu 20 de puncte.

La o lungime in spatele ultimului loc care duce in play-off, situatia este ceva mai complicata. Are 18 meciuri jucate, cu doua sau chiar trei meciuri mai multe fata de adversare. Cu putine zile in urma, Vancouver Whitecaps a jucat tot in deplasare, cu FC Dallas. A fost un meci spectaculos, in care ambele au inscris, 2-2 fiind scorul final.

  • Echipa probabila: MacMath – Godoy, Rose, McDonough – Sutter, Felipe, Erice, In-Beom, Adnan – Reyna, Montero
  • Jasser Khemiri si Joaquin Ardaiz sunt accidentati, in timp ce Doneil Henry, Russell Teibert, Maxime Crepeau si Derek Corneliul sunt la echipele nationale.

Ultimele sase meciuri disputate de Vancouver Whitecaps s-au terminat cu goluri de ambele parti. Au fost infruntari in care rasturnarile de situatie au fost la ele acasa. Asa cum se prezinta Seattle Sounders pe teren propriu, cred ca este in favoarea ei. Faptul ca joaca din nou acasa, ma astept sa fie decisiv si sa obtina un nou succes. Am sa aleg si eu un pronostic in care Seattle Sounders este vizata, pentru ca am vazut cateva dintre jocurile ei si este foarte buna acasa.

Ponturi fotbal Seattle Sounders vs Vancouver Whitecaps: gazdele castiga, cota 1.56 la Unibet