Ponturi fotbal Seongnam vs Sangju Sangmu – K-League

Ponturi fotbal Seongnam vs Sangu Sangmu: vineri, 27 iunie, de la ora 13:30, la Seongnam, pe “Tancheon Stadium”, echipa locala joaca impotriva Sangju Sangmu. Este un duel care deschide runda a 18-a din K-League, prima liga de fotbal din Coreea de Sud.

Seongnam

Moral bun pentru Seongnam, echipa care a reusit in etapa trecuta sa dispuna cu 2-1 de Jeju. A fost un joc in care Eder si Kim Hyun-Sung au dat lovitura in ultima jumatate de ora. Mai mult decat atat, a pus capat seriei de opt dueluri consecutive in care echipa nu mai reusea sa se impuna.  Cu toate astea, a invins-o atunci pe echipa care se afla pe ultimul loc.

Nici Seongnam nu sta foarte bine in clasament, ea ocupa locul 9, cu 18 puncte. Intre ea si ultimul loc care prinde play-off-ul sunt sase lungimi si are un meci mai mult. Cu sanse mici de a se clasa intre primele sase echipe, obiectivul principal este ramanerea in prima liga. Trebuie sa arate ca este capabila si sa castige din nou acasa, lucru pe care nu l-a mai facut de aproape doua luni si jumatate.

Sangju Sangmu

Norocul de a juca contra celei mai slabe echipe din campionat, i-a adus acesteia un nou succes. Meciul avut contra celor de la Jeju a fost de bun augur. 4-2 a arata tabela partidei disputate in urma cu doua saptamani, atunci cand ea a evoluat pe teren propriu. Partida pe care trebuia sa o aiba in runda anterioara a fost amanata si asta pentru ca o intalnea pe Ulsan Hyundai. Adversara ei paricipa in Champions League Asia si I s-a permis sa amane meciul.

Sta bine in clasament, ea ocupa locul 6, cu 24 de puncte, la egalitate cu Gangwon, formatia de pe locul 5. Totusi, are -1 in dreptul golaverajului, aratand nivelul sau real. Pe de alta parte, indiferent daca pierde in jocul de vineri, ramane pe loc de play-off, pentru ca intre ea si locul sapte sunt patru lungimi.

Cred ca este un meci de la care nu trebuie sa asteptam foarte multe. Nu merita sa fie pe biletul zilei, insa, in eventualitatea in care doriti sa jucati un bilet bonus dublu, ar fi de luat in calcul. Una peste alta, fiind echipe modeste, care nu se dau in spectacol, vreau sa cred ca vor juca slab. Astfel, la finalul partidei sa asistam la cel mult doua modificari de scor.

Ponturi fotbal Seongnam vs Sangu Sangmu: sub 2.5 goluri, cota 1.70 la Betano