Ponturi fotbal Seoul vs Jeonbuk – K-League 1

Ponturi fotbal Seoul vs Jeonbuk

Ponturi fotbal Seoul vs Jeonbuk este cea mai interesanta confruntare a etapei cu numarul 22 din campionatul Coreei de Sud, ce se va juca astazi, de la ora 13:00, pe “Seoul World Cup Stadium”.

◘ Seoul

Este outsidera in aceasta confruntare, ceea ce nu surprinde pe nimeni. Aceasta beneficiaza de avantajul propriului teren, insa este surclasata la capitolul valoare de adversara sa.

In momentul de fata se gaseste pe locul al treilea al clasamentului, la doar trei puncte de primul loc. In cele 21 de etape disputate a acumulat 42 de puncte, venite in urma a 12 victorii si sase remize. Dispune de un golaveraj foarte bun, marcand 36 de goluri, primind 22.

In ultima etapa a reusit o victorie importanta in deplasarea de la Incheon, castigand cu 0-2. Odata cu acest succes a pus capat unei serii de trei partide consecutive fara victorie. De mentionat faptul ca Seoul a marcat de minim doua ori in fiecare dintre ultimele opt partide.

◘ Jeonbuk

Este una dintre cele mai puternice echipe din Asia, cu mari pretentii in fiecare sezon. In aceasta disputa este vazuta ca favorita de agentiile de pariuri, urmand insa sa aiba o misiune foarte grea.

In aceasta editie de campionat se descurca de minune, fiind prima in clasament, la un punct de locul secund. Pana acum, in cele 21 de etape, a reusit 13 victorii si sase remize, suferind doar doua infrangeri. In toate aceste confruntari a marcat de 42 de ori, avand cel mai bun atac din campionat.

In ultima etapa a dat piept cu principala contra-candidata la titlu, Ulsan Hyundai, cu care a remizat. A ajuns astfel la o serie impresionanta de zece partide consecutive de campionat fara esec, sapte dintre ele fiind victorii.

Pronostic

Meciul se anunta a fi unul foarte intersant, avand in vedere faptul ca in teren se infrunta doua echipe cu pretentii la titlu. Ambele dispun de ofensive foarte bune, asa ca spectacolul nu ar trebui sa lipseasca. Noi mizam pe varianta golurilor, bazandu-ne pe faptul ca se va marca la ambele porti.

• Ponturi fotbal Seoul vs Jeonbuk: ambele marcheaza -> cota 1.67

sursa foto: zimbio.com