Ponturi fotbal Seoul vs Jeonnam – Coreea de Sud 2

Luni 17 Iunie, de la ora 13:30, va avea loc partida Anyang vs Busan, din cadrul etapei a 15-a a ligii a doua din Coreea de Sud.

Seoul este cea mai slaba echipa din K League 2

Seoul

Seoul e ocupanta locului 10 a clasamentului esalonului secund din Coreea de Sud. Acestia au adunat 8 puncte pana acum si au reusit o singura victorie in 14 etape, dupa un 4-1 pe teren propriu cu Anyang. Etapa trecuta, trupa din Seoul a suferit a 3-a infrangere consecutiva in campionat, dupa un 0-2 pe teren propriu cu Asan mugunghwa. De altfel, gazdele au parasit si Cupa Coreei de Sud, dupa un esec cu 2-0 pe terenul celor de la Daejeon Korail.

Seoul sta foarte slab in compartimentul defensiv, incasand nu mai putin de 26 de goluri pana acum.

Oaspetii au cea mai modesta ofensiva din campionat

Jeonnam

Jeonnam se afla cu o pozitie deasupra adversarei de astazi, la 4 puncte distanta. Acum 3 runde, oaspetii reuseau o victorie pe terenul celor de la Daejon, cu scorul de 2-1. Mai apoi insa, au revenit la evolutiile modeste si au pierdut la limita in deplasarea de la Busan, scor 1-0. Etapa precedenta, Jeonnam a fost invinsa din nou, de aceasta data pe teren propriu de catre Ansan Greeners, scor 1-3. Cele doua formatii s-au mai intalnit o singura data pana acum, in luna Aprilie, atunci cand scorul a fost egal, 1-1.

Avem fata in fata cele mai slabe echipe din K League 2. Acestea nu pot emite pretentii serioase la primele locuri si la o promovare. Ambele vin dupa o serie de infrangeri, iar moralul jucatorilor este cu siguranta scazut. In plan ofensiv, niciuna nu reuseste sa impresioneze. Jeonnam este codasa clasamentului cu 11 goluri inscrise in 14 etape, in timp ce Seoul se poate “lauda” cu 14 reusite. Ma astept asadar la o partida echilibrata, lipsita de spectacol si goluri. Recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cota de 1.75 oferita de cei de la Unibed.

Ponturi fotbal Seoul vs Jeonnam

sub 2.5 goluri, cota 1.75 la Unibet

sursa foto: kleagueunited.com