Ponturi fotbal Seoul vs Suwon – K-League

Ponturi fotbal Seoul vs Suwon

Ponturi fotbal Seoul vs Suwon: duminica este zi de fotbal in Coreea de Sud, iar de la ora 13:00, pe “Seoul World Cup Stadium”, Seoul o intalneste pe Suwon. Meciul se va disputa in etapa cu numarul 16 din K-League.

Sursa foto: Kleague

Seoul

Usor favorita a agentiilor de pariuri, Seoul vine dupa o serie buna de partide. A reusit in etapa trecuta sa castige cu 2-1, in deplasare, pe terenul lui Gyeongnam. A fost un meci specttaculos, al saselea consecutiv in care aceasta nu pierde in campionat. Patru dintre aceste infruntari au fost victorii cu cel putin doua goluri inscrise.

De asemenea, Seoul ocupa locul al treilea, cu 31 de puncte, la doua lungimi in spatele primelor doua clasate. Punctul forte al echipei pare sa fie defensiva, are 11 goluri incasate, de doua ori mai putine decat cele pe care le-a marcat. Mai mult decat atat, evolueaza pe terenul propriu si este evident ca e un plus considerabil. In sapte meciuri disputate in aceasta postura, nu a pierdut, bifand cinci victorii si doua remize.

Suwon

Neinvinsa si ea de trei etape, in acest timp a reusit o victorie si doua rezultate de egaliate. Chiar si asa, nu a reusit sa urce suficient de multe in clasament. Totusi, ocupa locul 8, pozitie care o duce in play-out, cu 18 puncte. Este o diferenta mica intre ea si ultimul loc de play-off, ocupat de Gangwon, respectiv doua lungimi.

In etapa anterioara, Suwon a reusit sa obtina un punct pretios chiar impotriva lui Gangwon. A fost 1-1, insa a luat un punct pretios, avand in vedere ca a egalat in a doua repriza. Han Eui-Gwon a inscrie golul egalizator al echipei sale. Pusa acum in postura de echipa vizitatoare, nu pare deloc victima sigura. In sapte deplasari, a reusit doua victorii, tot atatea remize, cat si trei infrangeri.

Patru din ultimele lor cinci meciuri s-au incheiat cu goluri de ambele parti. Asa a fost cazul si in partida din tur, cand 1-1 a fost scorul final. Totusi, Seoul a fost echipa care in ultimul timp a aratat mult mai bine in duelurile directe din campionat. Astfel, neinvinsa pe teren propriu si intr-o forma buna, asteptarile sunt mai mari in ceea ce o priveste pe echipa gazda. Drept urmare, pronosticul oferit este in consecinta, asteptam o victorie a celor de la Seoul.

Ponturi fotbal Seoul vs Suwon: gazdele castiga o repriza, cota 1.55 la Betano