Ponturi fotbal Servette vs Sion – Super League

Ponturi fotbal Sion vs Thun

Servette vs Sion. Stade de Geneve va gazdui Sambata 27.07.2019, de la ora 20:00, duelul din cadrul etapei a 2-a a noului sezon din Super League.

  • Servette a scos o remiza nesperata in prima etapa

SERVETTE

Gazdele au debutat pe terenul unei echipe net superioare, din toate punctele de vedere, Young Boys. Acestia au reusit insa un 1-1 surprizantor, la capatul unei partide in care nu s-au lasat dominati. Young Boys reusea sa deschida scorul devreme, in minutul 5, prin N. Ngamaleu. Totul parea sa intre pe fagasul normal, insa Servette a lovit in minutul 31, prin S. Wuthrich. Cele doua formatii si-au impartit in ultima ora de joc perioadele de dominare, insa tabela de marcaj a ramas neschimbata. Servette nu a mai pierdut pe teren propriu, din luna Aprilie. Atunci, Aarau se impunea aici cu scorul de 2-1.

  • Sion e una din cele mai modeste formatii elvetiene

SION

Oaspetii in schimb, s-au facut de ras in prima etapa, pe teren propriu. Acestia au primit vizita celor de la FC Basel si au cedat fara drept de apel, scor 1-4. Patrick reusea sa egaleze la 1 in minutul 35, insa in repriza secunda echipa a clacat. Acestia au incasat 3 goluri si astfel ca golaverajul lor are deja de suferit. La cateva zile de la infrangerea cu Basel, Sion a pierdut drastic si o partida amicala cu Valencia, scor 0-3. Ultima victorie a oaspetilor pe acest teren, acea lor in Noiembrie 2012, atunci cand acestia se impuneau cu 2-0 intr-o partida de Super League.

Servette si Sion se intalneau ultima oara intr-o partida oficiala, in sezonul 2013/2014. De atunci, cele doua s-au duelat in 4 partide amicale, Servette fiind fara victorie. Gazdele de azi au aratat foarte bine cu Young Boys si ma astept ca ei sa domine partida. Sion are mari probleme in compartimentul defensiv, probleme de care Servette poate profita. Recomandarea mea este pronosticul “pauza sau final 1”, la o cota de 1.70.

Ponturi fotbal Servette vs Sion

pauza sau final 1, cota 1.70 la Fortuna

sursa foto: fc-sion.ch