Ponturi fotbal – Sheffield United – Hull City – Championship – 06.10.2018

De la ora 17:00, pe “Bramall Lane” avem jocul care le implica pe Sheffield United – Hull City, disputa ce face parte din runda cu numarul 12 din Championship.

Sheffield United trebuie sa se riste si sa profite de avantajul de a juca pe teren propriu si daca va confirma acest lucru, o sa urce si mai mult in clasament. Se afla pe locul al treilea, in urma rezultatelor din ultimele partide se afla la egalitate de puncte cu primele doua clasate, dar un golaveraj usor mai slab. Primeste destul de multe goluri, cel putin pentru o echipa care trage la podium, are si cu cinci goluri mai multe decat Leeds, liderul actual. Mai mult decat atat, jucand acasa se pare ca este intr-o forma buna, in ultimele patru reprezentatii avute pe “Bramall Lane”, a inregistrat trei victorii si un rezultat de egalitate.

Hull City este o umbra a echipei care reusea sa lase o replica buna in urma cu putin timp, iar acum se afla la doua puncte de ultima clasata, iar jocul este din ce in ce mai slab. In etapa trecuta s-a facut din nou de ras, a evoluat acasa si a fost depasita de Leeds, echipa aflata pe prima pozitie, cu scorul de 1-0. De astfel, in ultimele patru etape, “tigrii” au reusit sa obtina un singur punct, deoarece in trei dintre aceste dueluri s-a vazut net depasita. Interesant este ca in deplasare a castigat o singura partida, dar chiar si in aceasta postura a inceput sa tremure, deoarece in ultimele trei astfel de intalniri a fost pusa la respect de echipele contra carora a evoluat.

Asa cum o arata si cotele, asteptarile de la echipa gazda sunt foarte mari si am toate motivele sa cred ca Sheffield United poate sa se impuna destul de usor. De cealalta parte, Hull City nu are inca puterea de a juca la nivel inalt, nu a dovedit ca poate sa incurce vreo echipa care tinde sa se claseze pe loc de playoff. IN alta ordine de idei, merg pe mana agentiilor de pariuri si astept ca “sabiile” sa taie in carne vie.