Ponturi fotbal – Sheffield United – Stoke – Championship – 23.10.2018

De la 21:45, Sheffield United – Stoke este meciul pe care putem sa il urmarim in runda cu numarul 14 din Championship.

Poate Sheffield sa raspunda cu bine dupa o infrangere? Aceasta este intrebarea la care trebuie sa gasim raspunsul corect si asa cum am vazut evolutiile si aacensiunea echipei, faptul ca a cedat cu 1-2, contra lui Derby, a fost simplu ghinion. Important este ca ramane la varf, pe locul al doilea, la egalitate de puncte cu Middlesbrough, dar golaverajul usor mai slab. Tot jucand acasa a avut imbunatatiri vizibile de la un joc la altul, ajungand la cinci astfel de rezultate pozitive consecutive.

Stoke nu mai este echipa aia care sa se bata la promovare, a pierdut jucatori buni atunci cand a retrogradat si asta nu se poate schimba. Cu formula pe care se bazeaza nu a reusit rezultate mai bune, iar acum se afla pe locul 17, cu 16 puncte. Nu a fost in stare sa aduca a treia victorie la rand, a pierdut cu 0-1 in fata lui Birmingham si esecul a fost cu atat mai dureros, cu cat s-a jucat pe teren propriu.

Cu moralul destul de scazut dupa ce au pierdut in etapa trecuta, sunt nevoite sa revina repede la forma lor cea mai buna si astfel, sa vedem jocul total opus a ceea ce s-a intamplat in urma cu doar cateva zile. Una peate alta, cum “sabiile” sunt agresive si marcheaza mult, astept sa faca primele pasul pe tabela, suficient cat victoria sa revina echipei mai buna, Sheffield United.