Ponturi fotbal – Sheffield United – Wigan – Championship – 27.10.2018

Meci usor dezechilibrat in etapa a 15-a din Championship, iar de la ora 17:00, se joaca Sheffield United – Wigan, un duel pe care agentiile de pariuri vad o echipa gazda favorita.

Pierde puncte importante, poate se dovedesc ca or sa fie pretioase cand se va trage linia finalului de sezon, insa, ajutata si de parcursul adversarelor, ocupa locul al treilea, cu acelasi numar de puncte precum liderul, golaverajul fiind sensibil mai slab. Dupa ce a pierdut acum o saptamana contra lui Derby, nu a putut sa profite de adversarul accesibil pe care l-a intalnit, jocul cu Stoke City s-a incheiat la egalitate. 1-1. Avantajul este ca joaca din nou acasa, acolo unde nu a mai pierdut de doua luni si asta si datorita golgheterului Billy Sharp (7 goluri).

INFO LOT: Sunt doi accidentati si in lotul lui United: Jake Wright & Ben Woodburn.

Sheffield United: Henderson – O’Connell; Egan; Basham – Stevens; Norwood; Fleck; Freeman – Duffy – Clarke; McGOldrick

Wigan are un singur obiectiv real si acela este sa ramana pe locurile neutre si la finalul sezonului, ceea ce pana acum reuseste. Nu se stie pana cand mai poate face asta, in etapa trecuta a pierdut cu 1-2, cu Millwall, ramanand cu o victorie in ultimele cinci runde. Parcurs aproximativ la fel de ingrijorator si in ceea ce tine de deplasari. Locul 12 pe care il ocupa in acest moment, cu 20 de puncte, pot spune ca este din cauza deplasarilor. Acolo a pierdut sase din cele sapte meciuri disputate si deja numarul de goluri luate in aceasta postura devine alarmant de mare.

INFO LOT: Leonardo Da Silva Lopes; Gavin Massey; Antonee Robinson si Michael Jacobs, toti sunt accidentati, iar Darron Gibson este suspendat.

Wigan: Walton – Byrne; Kipre; Dunkley; Burn – Evans; Morsy – Connolly; Powell; Naismith – Vaughan

E usor de mers pe victoria lui United atunci cand vezi cat de slaba incepe sa fie Wigan. Faptul ca se joaca in fieful”sabiilor” este un motiv in plus sa astept motivatie si implicit un succes cu cel putin doua goluri inscrise, unul poate de acelasi Billy Sharp.