Ponturi fotbal – Sheffield Wednesday – Leeds – Championship – 28.09.2018

Un alt meci interesant si care deschide runda a 10-a din Championship se joaca pe “Hillsborough”, de la ora 21:45 se vor duela Sheffield Wednesday – Leeds.

Sheffield Wednesday primeste o cota mai mare la victorie decat Leeds, dar a dovedit ca nu asta conteaza si ca daca prinde o zi buna poate pune probleme reale indiferent de cine ii sta in fata. S-a intamplat asta in meciul disputat la finalul saptamanii trecute, cand “bufnitele” au decis sa incurce lucrurile pentru o parte din pariori si sa castige din nou, de data asta pe terenul lui Aston Villa. Matias si Steven Fletcher au fost cei care au adus succesul cu numarul 4 al lui Wednesday in campionat, facand ca echipa lor sa urce pana pe locul 10, cu 14 puncte, cu patru mai putine decat prima clasata, echipa pe care si urmeaza sa o intalneasca.

Sheffield Wednesday: Dawson – Hector; Lees; Pudil – Penney; Pelupessy; Bannan; Baker – Matias; Fletcher; Reach

Leeds a pierdut teren suficient de mult pentru a nu-si permite acum sa se gandeasca cum este sa castigi din nou. A facut acest lucru o singura data in ultimele patru etape si desi se afla in continuare pe prima pozitie, a fost egalata de Middlesbrough si un eventual esec o poate scoate din afara locurilor de playoff, deoarece diferenta dintre ea si echipa aflata pe locul 7 este de trei lungimi. Pentru a nu se intampla din nou acest lucru are nevoie sa schimbe ceva radical, in etapa trecuta a suferit primul esec al sezonului, a cedat cu 1-2 in fata lui Birmingham, asta in conditiile in care a jucat pe “Elland Road”, incurajata de peste 34 000 de fani

Leeds: Farrell – Ayling; Cooper; Jansson; Douglas – Phillips – Dallas; Saiz; Klich; Alioski – Roberts

Reuseste Leeds sa-si revina dupa primul esec al sezonului? Probabil ca este o intrebare pusa de multi, dar asa cum am vazut ca se comportan, pot spune ca acel rezultat a fost un accidentat, iar nivelul jocului impus de “albi”, sub comanda lui Marcelo Bielsa, pare sa fie la nivel ridicat si in deplasare, iar prin urmare astept sa faca din nou asta suficietn de bine cat sa plece cu un punct.