Ponturi fotbal – Sheffield Wednesday – Middlesbrough – Championship – 19.10.2018

Prima partida a rundei cu numarul 13 din Championship se va disputa pe “Hillsborough”. Vineri, de la ora 21:45, are loc Sheffield Wednesday – Middlesbrough.

Sheffield Wednesday este in revenire, seria meciurilor fara invincibilitatea a inecput in urma cu aproape o luna, atunci cand o invingea intr-un mod surprizator pe Aston Villa. A continuat sa aiba ocazii de poarta si contra celorlalte adversare intalnite, iar totul a culminat cu un alt succes, meci pe care l-a disputat inaintea ca Championship sa se intrerupa din cauza meciurilor din Uefa Nations League. Toate aceste rezultate au contribuit la ascensiunea “bufnitelor”, care in prezent se afla pe locul 6, ultimul de playoff, avand 19 puncte, dar beneficiaza si de cea mai slaba defensiva din prima jumatate de clasament.

Sheffield Wednesday: Dawson – Hector; Lees; Pudil – Penney; Bannan; Onomah; Palmer – Forestieri; Joao; Reach

In tabara cealalta, Middlesbrough si-a depus candidatura pentru o noua promovare, dar trebuie sa-si schimba atitudinea afisata in ultimul meci pe care l-a disputat, in acel 0-2 cu echipa la care este legitimat Costel Pantilimon, Nottingham Forrest. A fost suficient sa se intample asa si s a piarda contactul cu prima pozitie, acum ocupand locul 4, cu 22 de puncte. Din nou se pune mare accent pe aparare, se pare ca asta este principala inclinatie a echipei din Middlesbrough, din sase goluri primite, patru dintre ele au venit in infruntarile pe care le-a avut in deplasare.

Middlesbrough: Randolph – Shotton; Flint; Ayala; Friend – Howson; Besic; Saville – Braithawite; Hugill; Downing

Avem o infruntare cel putin ciudata, deoarece Sheffield Wednesday, echipa care pleaca cu sansa a doua este formatia in ale caror goluri s-au inscris cele mai multe pana acum, Boro fiind la polul opus. Un singur meci din cele 12 jucate de trupa de pe “Riverside”, doua s-au terminat cu cel putin trei modificari de scor, iar acest lucru cred ca este motiv sa astept ca ritmul jocului sa fie dictat de catre ea. Cu toate astea, cum Wednesday este usor de invins, astept ca replica oferita sa fie la fel de timida pe faza defensiva, suficient de mult cat sa nu castige