Ponturi fotbal – Sheffield Wednesday – Norwich – Championship – 03.11.2018

Sheffield Wednesday – Norwich este meciul pe care putem sa il urmarim de la ora 17:00, in etapa cu numarul 16 din Championship.

Sheffield Wednesday a devenit o abonata la locurile de playoff, dar jocul ei trebuie sa cunoasca din nou gloria acelor vremuri, asta daca vrea cel putin sa revina in cursa pentru acele locuri. In prezent este pe 16, are 19 puncte, insa, in ultimele trei jocuri a lasat mult de dorit si drept dovada n-a luat nici macar un punct si de fiecare data a luat cel putin doua goluri. Din pacate pentru ea nu mai joaca la acelasi nivel ridicat nici cand a evoluat pe teren propriu, Hillsborough a adus 10 puncte din 21 maxim posibile, un numar mult prea mic pentru ceea ce putea sa isi treaca in cont si de multe ori a cedat in meciuri cheie.

INFO LOT: Almen Abdi; Kieran L:ee; Marco Matias si Fernando Forestieri sunt accidentati

Sheffield Wednesday: Dawson – Penney; Hector; Lees; Fox – Bannan; Onomah; Pelupesy – Reach – Joao; Fletcher

Lupta celor de la Norwich abia a inceput, echipa a reusit sa duca sus rezultatelor acelor meciuri si automat a urcat in clasament, unde acum se afla pe locul 4, cu 27 de puncte, doua mai putine decat prima clasata. Important pentru “canari” este ca vor evolua pe terenul unei formatii iesite din forma, iar daca ne gandim ca Norwich are trei victorii in ultimele tot atatea etape, clar este un avantaj cel putin din punct de vedere al moralului. In etapa trecuta, Jordan Rhodes a ratat o lovitura de la 11 m, insa, Buendia reusea sa aduca victoria, in acel 1-0 contra lui Brentford, devenind a doua echipa cu cele mai multe victorii in acest sezon.

INFO LOT: Grant Hanley; Nelson Oliveira si Kenny McLean sunt accidentati, Ivo Pinto; Mathews Jarvis; Teemu Pukki si Louis Thompson sunt in recuperare si probabil nu vor juca nici ei.

Norwich: Krul – Aarons; Zimmermann; Klose; Lewis – Stiepermann; Tettey; Leitner – Buendia; Rhodes; Cantwell

Nu cred ca este diferenta prea mare intre cele doua, dar forma de moment trebuie sa aiba un cuvant de spus si aici Norwich este clar cu un picior inaintea celor de la Wednesday. De altfel, faptul ca oaspetii au inceput sa inscrie meci de meci, ma face sa cred ca vor putea face din nou acest lucru, iar la final sa vedem un punct smuls, nu ar fi exclusa nici egalitatea, rezultat considerat pozitiv pentru ambele.