Ponturi fotbal Shenzhen vs Tianjin Teda – Super League

Ponturi fotbal Shenzhen vs Tianjin Teda - Super League

Ponturi fotbal Shenzhen vs Tianjin Teda: duminica, 16 iunie, de la ora 14:35, la Shenzhen, echipa locala primeste vizita celor de la Tianjin Teda. Meciul are loc pe Shenzhen Universiade Sports Center si face parte din etapa cu numarul 13 din Super League.

Shenzhen

Revenita in prima liga chineza dupa o absenta de cateva sezoane, Shenzhen nu se simte tocmai bine. Echipa mai bune decat ea au invins-o ori de cate ori au avut ocazia sa faca asta. Astfel, in ultimele doua luni si jumatate a reusit sa castige o singura data din unsprezece partide pe care le-a avut. A jucat in campionat si in Cupa Chinei, insa, singurul succes a venit acasa, cu Shanghai Shenhua.

In etapa trecuta nu a stiut cum sa puna problema pe terenul celor de la Wuhan Zall, acolo unde a pierdut cu 0-2. A fost a patra infrangere consecutiva, ceea ce o arunca pe locul 12, cu 11 puncte, la doua lungimi de primul loc retrogradabil. Partea buna din tot acest sezon este ca joaca din nou acasa si acolo s-a descurcat bine. Din sase meciuri ca echipa gazda, Shenzhen a reusit trei victorii, o remiza si doua infrangeri.

Tianjin Teda

Obisnuita cu nivelul Super League, Tianjin Teda stie sa se lase o impresie buna, cu echipele mai mici. Programul deloc comod a adus-o pe aceasta in situatia de a avea un singur succes in ultimele cinci runde. Astfel, ocupa locul 7, cu 15 puncte, departe de podium, acolo unde multe echipe vor sa ajunga.

Este o echipa spectaculoasa, iar infrangerile, de regula, au venit dupa ce ea a inscris un gol. La fel s-a intamplat si in ultimele doua etape din campionat. A pierdut cu 1-2, in fata unor echipe precum Beijing Renhe si Beijing Guoan. Noua din ultimele zece meciuri oficiale, disputate in Super League sau in Cupa Chinei, au adus goluri de ambele parti.

Poate ca nu sunt tocmai forte ale Super League, dar au jucatori care stiu bine sa gaseasca punctele slabe. Faptul ca ambele au inceput sa inscrie este un punct bun de plecare in alegerea pronosticului. Suntem ajutati si de prestatia slaba pe care ele au avut-o in plan defensiv. In alta ordine de idei, cred ca indicat este un pariu in care ambele vor inscrie din nou. Este cel mai des pronostic intalnit in meciurile lor.

Ponturi fotbal Shenzhen vs Tianjin Teda: ambele marcheaza, cota 1.60 la Betano