Ponturi fotbal Shonan vs Cerezo Osaka – J League

Shonan vs Cerezo Osaka. Duelul din cadrul etapei a 17-a a primei ligi din Japonia, va avea loc Duminica 30.06.2019, incepand cu ora 13:00.

  • Shonan traverseaza o panta abrupta
  • SHONAN

Echipa gazda de astazi e o candidata certa la retrogradare. Acestia ocupa pozitia a 15-a a clasamentului, cu doar 17 puncte acumulate. Shonan are 4 infrangeri consecutive, iar moralul jucatorilor e cu siguranta la pamant. Acestia au pierdut rand pe rand in fata celor de la Kobe, Yokohama M, Hiroshima si Gamba Osaka, etapa precedenta. Shonan are probleme serioase in compartimentul defensiv, echipa incasand nu mai putin de 24 de goluri in 16 etape. Gazdele au castigat doar una din ultimele 7 partide oficiale pe teren propriu. Acestia o invingeau pe V Varen Nagasaki in cupa, 1-0 la inceputul lunii Mai.

  • Cerezo Osaka este favorita in aceasta dupa-amiaza
  • CEREZO OSAKA

Oaspetii se claseaza pe pozitia a 9-a a clasamentului din J League, cu 23 de puncte obtinute in 16 partide. Echipa se afla intr-o continua ascensiune, cu 3 succese inregistrate in precedentele 4 etape. Runda trecuta, acestia au invins-o pe Iwata pe teren propriu, cu scorul de 2-0. Cerezo Osaka a parasit Cupa Japoniei acum cateva zilei, in detrimentul celor de la Tokyo. Acestia au pierdut in tur cu scorul de 0-1 si au remizat in retur, scor 1-1. Oaspetii se impuneau ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Mai 2013. Atunci, acestia castigau cu scorul de 3-0 o partida de campionat.

Cerezo Osaka este favorita acestui duel, chiar daca evolueaza in deplasare. Oaspetii vin dupa 9 puncte acumulate in ultimele 4 runde, in timp ce Shonan pierde partida dupa partida. Moralul gazdelor e cu siguranta la pamant si ma astept la o noua evolutie dezamagitoare a lor. De altfel, defensiva gazdelor este una modesta, iar Cerezo cu siguranta poate profita de aceasta slabiciune. In concluzie, recomandarea mea este pronosticul “2 solist”, la o cota de 2.10 oferita de cei de la Betano.

Ponturi fotbal Shonan vs Cerezo Osaka

2 solist, cota 2.10 la Betano

sursa foto: football-tribe.com