Ponturi fotbal – Shrewsbury – Barnsley – League One – 23.10.2018

Seara zilei de marti ne aduce o serie de meciuri din League One, etapa a 15-a vine cu duelul dintre Shrewsbury – Barnsley.

Scoasa din confortul jocurilor accesibile, Shrewsbury intampina probleme foarte mari in privinta rezultatelor pozitive. In urma cu doua etape a pierdut disputa cu Fleetwood, a fost atunci 1-2. Continuarea nu a fost una care sa o faca sa spere la mai bine si in urma cu doar cateva zile a cedat din nou. 0-2 a fost scorul meciului avut acasa, dar contra unei echipe care se duce la play-off, Sunderland. Ea se si afla pe un loc destul de jos, ocupand treapta a 18-a, cu 12 puncte.

Barnsley are intentia de a promova si dupa jocul pe care pana acum l-a facut, isi merita locul 5, pe care il tine datorita celor 25 de puncte. Puncte serioase au fost pierdute in urma meciului de la finalul saptamanii trecute. Intr-un mic derby al Londrei, Barnsley a pierdut cu 0-2 in fata armatei rosii din Charlton si acest lucru nu a facut decat sa se micsoreze diferenta dintre ea si echipele din afara locurilor de playoff.

Daca Barnsley sta bine la un capitol, acela este cel al golurilor marcate. Are unul dintre cele mai bune atacuri. De asemenea, Shrewsbury are probleme, nu se prezinta deloc asa cum sunt asteptarile, ceea ce ma face sa merg mai mult spre echipa oaspete, care, datorita insistențelor in atac, a reusit de multe ori sa inscrie.