Ponturi fotbal Sion vs FC Zurich – Elvetia Super League

Ponturi fotbal FC Zurich vs St. Gallen

Ponturi fotbal Sion vs FC Zurich este o confruntare ce conteaza pentru a treia etapa a campionatului elvetian, ce are fluierul de start programat la ora 20:00, urmand sa se dispute pe “Stade de Tourbillon”.

◘ Sion

Este una dintre echipele de pluton ale fotbalului elvetian, aceasta fiind insa vazuta ca favorita de casele de pariuri, avand in vedere faptul ca evolueaza acasa, acolo unde suporterii pot juca un rol important.

Ultima editie de campionat a fost una slaba pentru gazdele acestei infruntari. Au terminat in a doua jumatate a clasamentului, pe pozitia a opta, la sase puncte de zona retrogradarii. Evident, pretentiile sunt mai mari in acest sezon, insa ramane de vazut daca se vor putea lupta la locurile europene.

Sion a avut parte de un start de sezon modest, avand in vedere faptul ca nu a reusit mare lucru in primele doua etape. In prima runda a dat piept cu FC Basel, cu care a pierdut cu 1-4 pe teren propriu. A urmat apoi o remiza alba in deplasarea de pe terenul nou-promovatei Servette.

◘ FC Zurich

Este una dintre echipele cu nume in Elvetia, insa care este intr-un usor regres, daca ne luam dupa performantele din ultima stagiune.

A terminat pe locul al saptelea in ultima editie de campionat, la un punct de adversara sa. A compensat insa prin evolutiile bune din Europa League. A terminat a doua intr-o grupa cu Leverkusen, AEK Larnaca si Ludogorets, ajungand in saisprezecimi, pierzand cu Napoli.

FC Zurich are un parcurs aproape identic cu al adversarei in acest sezon. In prima etapa a fost “demolata” de Lugano pe teren propriu, pierzand cu 0-4. A remizat apoi cu Luzern in deplasare, intr-o partida fara goluri.

Pronostic

La prima vedere, daca ne luam dupa evolutiile celor doua in acest inceput de campionat, ar trebui sa avem parte de un meci anost. Noi ne asteptam insa la un deznodamant total opus. Ne bazam pe faptul ca ambele vor incerca sa obtina prima victorie a sezonului, asa ca mizam pe faptul ca spectacolul va atinge cote inalte, de aceea alegem varianta golurilor.

• Ponturi fotbal Sion vs FC Zurich: ambele marcheaza -> cota 1.62

sursa foto: sport.sky.de