Ponturi fotbal Sion vs Thun – Elvetia Super League

Ponturi fotbal Sion vs Thun

Ponturi fotbal Sion vs Thun este un duel din cadrul campionatului elvetian, ce conteaza pentru ultima etapa, avand fluierul de start programat la ora 20:00, urmand sa se joace pe “Stade de Tourbillon”.

◘ Sion

Este o echipa cu experienta in competitiile europene, in sezonul 2015/2016 jucand in Europa League, unde a ajuns pana in faza saisprezecimilor. In acest sezon are ca obiectiv clasarea pe locul al treilea, care duce direct in grupele competitiei. In momentul de fata se gaseste pe locul al saptelea, fiind la trei puncte de ultimul loc de pe podium. Pana acum a strans 43 de puncte, izbutind 12 victorii si sapte remize, pierzand de 16 ori. In toate aceste confruntari a marcat 50 de goluri, primind cu patru mai multe. Se afla in crestere de forma, avand in vedere faptul ca vine dupa doua victorii, e drept, contra ultimelor doua clasate, invingand Xamax cu 1-0 si Grasshoppers cu 0-3.

◘ Thun

Este cotata cu sansa a doua in aceasta confruntare, ca valoare fiind apropiata de adversara sa, insa este dezavantajata de faptul ca joaca in deplasare. In acest moment se gaseste pe locul sase, la egalitate de puncte cu adversara sa, avand un golaveraj mai bun. A izbutit 11 victorii si zece remize de-a lungul celor 35 de etape. In toate aceste partide a marcat de 56 de ori, primind 58 de goluri. In ultimele sase partide nu a reusit decat o singura victorie, cu Lugano. A pierdut insa de cinci ori, una dintre infrangeri venind in finala Cupei Elvetiei, cu FC Basel.

Sion este intr-o forma mai buna, beneficiind de asemenea si de avantajul propriului teren. Ne asteptam sa se impuna, insa vom miza pe faptul ca va marca minim doua goluri. Ne bazam pe faptul ca va profita de defensiva slaba a celor de la Thun.

• Ponturi fotbal Sion vs Thun: gazdele marcheaza peste 1,5 goluri -> cota 1.62

sursa foto: pinterest.com