Ponturi fotbal SJK vs Lahti – Finlanda Veikkausliiga

Ponturi fotbal SJK vs Lahti

Ponturi fotbal SJK vs Lahti este o partida din cadrul campionatului finlandez, ce conteaza pentru etapa cu numarul 17, urmand sa se joace vineri, de la ora 18:30, pe “OmaSp Stadion”.

◘ SJK

Este favorita in aceasta disputa, judecand dupa cotele oferite de bookmakeri. Aceasta are totusi un plus de valoare, fiind de asemenea avantajata si de faptul ca joaca acasa.

In aceasta stagiune are un parcurs decent, fiind pe locul sase, ultimul ce duce in play-off. De-a lungul celor 16 etape disputate a acumulat 26 de puncte, izbutind sapte victorii si cinci remize. Nu are un golaveraj grozav, marcand de 16 ori, primind doar cu un gol mai putin.

Se afla insa intr-o forma buna, avand in vedere faptul ca a castigat trei din ultimele patru partide. In aceste dueluri a reusit sa invinga Inter Turku, VPS si KPV, fiind invinsa de liderul Ilves.

◘ Lahti

Este outsidera partidei, ceea ce nu surprinde pe nimeni, fiind ce-i drept o echipa modesta, fara mari pretentii in campionatul finlandez, fiind de asemenea dezavantajata si de faptul ca joaca in deplasare, pe un teren pe care nu a mai castigat din 2014.

In momentul de fata se gaseste pe treapta a opta a clasamentului, la sapte puncte de adversara sa. Pana acum a reusit patru victorii si sapte remize, suferind cinci infrangeri. In toate aceste confruntari a marcat de 15 ori, primind cu patru goluri mai multe.

Lahti este neinvinsa in ultimele doua etape, in acestea reusind o victorie cu liderul Ilves, remizand cu VPS. In deplasare are insa probleme, in ultimele sapte jocuri reusind doar o victorie, pierzand de patru ori.

Pronostic

SJK este o echipa mai buna, avantajata si de faptul ca joaca acasa. Noi ne asteptam sa profite de acest aspect si sa obtina cele trei puncte puse in joc, cu care ar urca pe locul secund si ar egala la puncte liderul Ilves.

• Ponturi fotbal SJK vs Lahti: gazdele castiga -> cota 1.80

sursa foto: sjk.fi