Ponturi fotbal Skeid vs Nest-Sotra – OBOS-ligaen

Ponturi fotbal Skeid vs Nest-Sotra - OBOS-ligaen

Ponturi fotbal Skeid vs Nest-Sotra: duminica, 30 iunie, de la ora 19:00, Skeid urmeaza sa o intalneasca pe Nest-Sotra, in etapa cu numarul 13 din liga secunda norvegiana.

Skeid

Nivelul jocurilor prestate de Skeid nu a fost unul deloc solid si dupa 12 runde se afla pe locul 13. Are 10 puncte, cu trei mai multe decat penultima clasata. De asemenea, este si intr-o forma care lasa foarte mult de dorit, in ultimele sapte runde de campionat a fost fara succes. In toate aceste dueluri a obtinut doua puncte, restul de intalniri fiind infrangeri.

Interesanta a fost replica oferita de ea in ultima saptamana, cand arata ca parca si-a terminat benzina. In ultimele doua jocuri oficiale, ambele disputate in ultima saptamana, a luat sapte goluri si a dat doua. A fost un esec la scor, in runda anterioara, cand a cedat cu 0-3 cu Ranheim. S-a repetat acest aspect si in urma meciului din cupa, cand a cedat cu 2-4, de data asta contra lui Sogndal.

Nest-Sotra

Nu putem spune foarte multe lucruri pozitive nici despre Nest-Sotra, o echipa care reprezinta modestia in OBOS-ligaen. Ocupa locul 11, cu 14 puncte, avand de doua ori mai multe puncte decat echipele sub linia rosie. Totusi, in etapa trecuta a reusit sa ofere un joc neasteptat de bun si astfel, si-a trecut in cont a patra victorie.

Pusa in fata unui duel cu o alta echipa modesta, Nest-Sotra a castigat cu 4-1 in fata celor de la Jerv. A fost un meci in care a revenit de la 0-1, controland apoi tot jocul. Din nefericire pentru ea, duminica urmeaza sa joace in deplasare si nu este tocmai ce isi dorea. Are zero in dreptul numarului de victorii in asemenea intalniri. Din 5 deplasari, are doua remize si alte trei infrangeri.

Un duel intre doua formatii modeste nu cred ca se poate lasa cu multe goluri. Vorbim despre doua trupe care tind sa evite retrogradarea si sezonul nu este nici la jumatate. In acest context, grija de a lua puncte ma astept sa influenteze evolutia duelului, iar la final sa avem putine goluri. In oferta generoasa a agentiilor de pariuri avem mai multe optiuni in acest sens. Totusi, am sa propun un pronostic considerat clasic.

Ponturi fotbal Skeid vs Nest-Sotra: sub 2.5 goluri, cota 2.00 la Unibet