Ponturi fotbal Sligo Rovers vs Cork City – Premier Division

Sligo Rovers vs Cork City. Duelul din cadrul rundei a 21-a a primei ligi din Irlanda, va avea loc Vineri 14 Iunie, de la ora 21:45.

  • Sligo nu a mai pierdut de 2 luni pe teren propriu

SLIGO ROVERS

Sligo Rovers este ocupanta locului 6 a primei ligi din Irlanda. Gazdele au reusit sa adune 25 de puncte in 20 de etape si putem spune ca au parte de un parcurs modest. Acestia au un singur succes in precedentele 5 etape, dupa un 2-1 in deplasarea de la Bohemians, de acum 3 runde. Mai apoi, Sligo a suferit un esec fara drept de apel pe terenul celor de la Dundalk, scor 4-0. Etapa precedenta, gazdele au primit vizita celor de la St. Patricks, cu care au remizat, scor 1-1.

Pe teren propriu, Sligo se poate lauda 6 partide consecutive fara infrangere. Dintre cele 6 insa, 4 au fost remize, victoriile venind cu Dundalk si Shamrock Rovers.

  • Oaspetii traverseaza o perioada modesta

CORK CITY

Oaspetii au 2 puncte mai putine decat adversarii lor, asadar victorie ii poate aduce pe locul 6 astazi. La fel ca adversarii lor, cei de la Cork City traverseaza o perioada modesta. Acestia au un singur punct acumulat in ultimele 2 runde, dupa remiza cu St. Patricks, scor 1-1. Cork City tocmai ce a parasit Cupa Ligii Irlandei in faza sferturilor de finala, dupa un 2-0 in deplasarea de la Bohemians.

Cork City are un bilant foarte bun pe terenul celor de la Sligo Rovers. Acestia au reusit sa castige ultimele 4 deplasari aici si sa inscrie nu mai putin de 10 goluri.

Avem fata in fata doua vecine de clasament, ce isi disputa locul 6. Acestea mai pot spera inca si la podium, daca reusesc astazi sa se impuna. Niciuna insa nu imi inspira nimic si e dificil de prezis o invingatoare, tinand cont de forma de moment. Ofensiva nu e punctul lor forte, cu 19 respectiv 17 goluri inscrise in 20 de etape. Asadar ma astept la un duel inchis, fara prea mult spectacol.

Ponturi fotbal Sligo Rovers vs Cork City

sub 2.5 goluri, cota 1.56 la Netbet

sursa foto: goal.com