Ponturi fotbal Sligo Rovers vs St Patricks – Premier Division

Sambata 08.06.2019, de la ora 21:45, se va disputa partida Sligo Rovers vs St Patricks, din cadrul primei ligi a Irlandei.

Sligo e o echipa greu de invins pe teren propriu.

Sligo Rovers

Gazdele ocupa pozitia a 6-a a clasamentului, cu 24 de puncte acumulate in 19 etape. Acestia sunt inconstanti in evolutii in ultima perioada, cu 5 puncte obtinute in precedentele 4 runde. Acum 3 etape, Sligo Rovers remiza alba pe teren propriu cu Derry City. Mai apoi, pentru gazdele de azi a venit o victorie in deplasarea de la Bohemians, scor 2-1. Etapa trecuta, Sligo Rovers a fost invinsa fara drept de apel in deplasarea de la Dundalk, scor 4-0.

Sligo Rovers este fara infrangere suferita in ultimele 5 partide de campionat disputate pe teren propriu. Ultima echipa ce s-a impus aici este Bohemians, la inceputul lunii Aprilie.

Oaspetii nu traverseaza deloc o perioada foarte buna.

St Patricks

St Patricks se claseaza cu o pozitie deasupra adversarei de astazi, avand 3 puncte avans. Acestia au insa un meci in plus, asadar o infrangere astazi ar favoriza o rocada. St Patricks a castigat doar una din ultimele 5 partide de campionat, dupa un 1-0 cu Derry City acum 3 runde. Mai apoi, oaspetii de azi pierdeau pe terenul celor de la Dundalk, scor 1-0. Etapa precedenta, St. Patricks a remizat pe teren propriu cu Cork City, scor 1-1.

Oaspetii au un bilant foarte bun pe acest teren. In ultimele 5 dueluri de la Sligo Rovers, St. Patricks a castigat de 2 ori si a remizat in 3 partide.

Aceasta partida reprezinta un derby de clasament. Cele doua formatii sunt despartite de 3 puncte momentan, iar echipa care pierde poate spune in mare masura “adio” podiumului. Miza este una importanta, asadar nu ma astept ca vreuna sa se multumeasca cu o remiza. Cu siguranta ca acestea vor forta in compartimentul ofensiv, in cautarea celor 3 puncte. Tinand cont de inconstanta echipelor, voi evita sa recomand un solist, ci voi opta pentru goluri.

Ponturi fotbal Sligo Rovers vs St Patricks

peste 1.5 goluri, cota 1.44 la Netbet

sursa foto: extratime.ie