Ponturi fotbal Sligo Rovers vs UC Dublin – Premier Division

Luni 1 Iulie, incepand cu ora 21:45, se va disputa partida Sligo Rovers vs UC Dublin, din cadrul etapei cu numarul 23 a primei ligi din Irlanda.

Sligo Rovers se afla pe o panta descendenta

  • Sligo Rovers

Gazdele nu au cel mai bun sezon al lor, fiind doar pe pozitia a 6-a a clasamentului din Premier Division. Sligo nu se descurca deloc in ultima perioada, fiind fara victorie de 5 etape incoace, atunci cand o invingea pe Bohemians cu scorul de 2-1. Acel succes a fost imediat precedat de un esec usturator in deplasarea de la Dundalk, scor 4-0. Mai apoi, Sligo Rovers si-a continuat forma slaba, cu doua remize identice in fata celor de la St Patricks si Cork City, ambele cu scorul de 1-1. Etapa trecuta, gazdele au pierdut fara drept de apel pe terenul celor de la Finn Harps, scor 2-0. Pe teren propriu, SLigo nu a mai pierdut 8 etape, atunci cand Bohemians se impunea aici scu roul de 0-2.

Trupa din Dublin pare condamnata la retrogradare

  • UC Dublin

Oaspetilor de astazi nu le plac deplasarile la Sligo si istoria recenta o spune. Acestia au pierdut categoric ultimele 10 partide pe acest teren si nu au mai marcat din 2013. Nici de aceasta data nu cred ca acestia vor putea pune probleme, mai ales la sezonul pe care il au. Cei de la UC Dublin ocupa ultima pozitie a clasamentului, cu 10 puncte acumulate in 20 de etape. Acestia pierd meci dupa meci, recent fiind invinsi de catre St. Patricks pe teren propriu, cu scorul de 0-1. Golaverajul oaspetilor este dezastruos, cu 13 goluri inscrise si 35 incasate.

UC Dublin e fara indoiala cea mai slaba echipa din Premier Division si totodata cel mai accesibil adversar. Sligo ROvers isi poate reveni din aceasta pasa proasta pe care o traverseaza. Meciul pe teren propriu cu Dublin vine perfect, deoarece au toate motivele sa spere la o victorie. Istoria ii ajuta, defensiva modesta a oaspetilor la fel, iar eu nu pot decat sa recomand un succes al celor de la Sligo.

Ponturi fotbal Sligo Rovers vs UC Dublin

1 solist, cota 1.55 la Unibet

sursa foto: sportsnewsireland.com