Ponturi fotbal Slovan Bratislava vs KF Feronikeli – Europa League

Ponturi fotbal Slovan Bratislava vs KF Feronikeli - Europa League

Ponturi fotbal Slovan Bratislava vs KF Feronikeli: miercuri, 24 iulie 2019, continua seria meciurilor din cupele europene, de data asta un duel din Europa League. Slovan Bratislava urmeaza ca de la ora 19:00 sa primeasca vizita celor de la KF Fenikeli. Partida face parte din prima mansa a turului secund din Europa League.

Sursa foto: goal.com

Slovan Bratislava

Pentru Slovan Bratislava nu a fost cel mai bun contact cu cupele europene. Sigur nu isi dorea sa fie eliminata din primul tur prelmiinar al Ligii Campionilor, dar s-a intamplat acest lucru. A cedat cu 2-3, in fata mult mai modestei sale rivale, Sutjeska, dar nesansa si-a spus cuvantul. Dupa 2-2 la general, aceasta a ajuns la loteria penalty-urilor, asta dupa ce a luat gol in minutul 90+3.

Pe de alta parte, nu s-a dat la o parte si din Fortuna Liga, campionat care a avut debutul in urma cu putine zile. Slovan Bratislava n-a avut mila de Pohronie, o echipa care recent si-a facut aparitia pe prima scena a fotbalului slovac. 3-1 a fost scorul acelei confruntari, in care tehncianul Vladimir Radenkovic n-a menajat cei mai buni jucatori.

KF Feronikeli

New-entry in cupele europene, formatia kosovara de la KF Feronikeli a facut si ea pasul cu Champions League. Nu era asteptata sa nu se califice, cu atat mai mult cand a evoluat in fata modestei The New Saints. Totusi, o neatentie in defensiva a fost cea care a facut diferenta dinre ea si rivala ei, in fata careia a pierdut cu 2-3 la general.

Campionatul in Kosovo inca nu s-a reluat, astfel, meciurile disputate in primul tur prelmiinar al UCL au fost singurele jucate de ea pana acum. Din aceste infruntari a rezultat o prezenta foarte slaba in faza defensiva. Sa iei trei goluri intr-o dubla din care pare ca esti favorita, este destul de mult. Acelasi lucru este de asteptat sa-l faca si acum.

Favorita certa in acest duel, Slovan Bratislava sigur a invatat ceva din esecul suferit anterior in cupele europene. In aceste conditii, regula este foarte simpla sau cel putin asa vad eu sa se desfasoare acest meci. Formatia gazda sa aiba ocaziile cele mai mari si asta, sa aduca pana la finalul meciului cel putin doua goluri. Faptul ca se joaca la Bratislava este de bun augur, avand in vedere ca a trecut aproape un an de cand Slovan n-a mai pierdut acasa, intr-un meci oficial.

Ponturi fotbal Slovan Bratislava vs KF Feronikeli: gazdele castiga la handicap, cota 1.48 la NetBet