Ponturi fotbal Sogndal vs Skeid – OBOS-ligaen

Ponturi fotbal Sogndal vs Skeid - OBOS-ligaen

Ponturi fotbal Sogndal vs Skeid: duminica, 23.06.2019, de la ora 19:00, la Sogndal, pe “Fosshaugane Campus”, echipa locala primeste vizita lui Skeid. Meciul are loc in runda cu numarul 12 din cadrul OBOS-ligaen, a doua liga de fotbal din Norvegia.

Sogndal

Arem o ocazie foarte buna de a profita de cota buna pe care o primeste si sa mai adauge inca trei puncte in clasament. Are mare nevoie de acestea, penru ca ocupa locul 9, cu 14 puncte, la cinci lungimi in spatele ultimului loc care duce in play-off. Este un obiectiv indraznet, dar este o formatie capabila sa ajunga acolo sus.

Este si in forma, in ultimele patru meciuri a obtinut trei victorii, meciuri in care  a inscris de zece ori. Mai mult decat atat, in etapa trecuta a tratat foarte bine disputa pe care a avut, contra celor de la Strommen. 4-2 a fost atunci scorul, cu o formatia Sogndal foarte activa in atac, conducea cu 3-0 dupa primele 25 de minute de joc.

Skeid

Reprezinta o echipa modesta, cel putin asa arata dupa unsprezece etape, timp in care a jucat subtire. Dupa atatea etape a luat zece puncte, cu trei mai multe decat Notodden, prima echipa de sub linia rosie. Spre norocul ei, se poate indeparta, avand si un meci mai putin. In ultimele sase etape a evoluat destul de slab, nu trebuie sa ne miram de ce nu a castigat in tot acest timp.

Mai mult decat atat, in ultima runda a remizat, acasa, cu cei de la KFUM Oslo. Tot in postura de echipa gazda a evoluat si la mijlocul acestei saptamani. Atunci au avut loc meciuri din Cupa Norvegiei. A fost 0-3, in fara lui Ranheim, o echipa care vine din primul esalon.

Ambele echipe au evoluat slab in meciurile de cupa, pierzand in fata unor formatii de prim esalon. Poate ca nici un si-au dorit, poate nu au vrut, nimeni un stie. Insa e mai important ce se intampla in campionat. Sogndal pare sa fie o echipa mai buna, cu atat mai mult cand joaca pe terenul propriu, unde a dat mereu gol. De cealalta parte, Skeid este una dintre echipele care joaca cel mai slab in deplasare. In aceste jocuri are un singur punct din cinci meciuri.

Ponturi fotbal Sogndal vs Skeid: gazdele castiga, cota 1.61 la Unibet