Ponturi fotbal Sogndal vs Strommen – OBOS-Ligaen

Ponturi fotbal Sogndal vs Strommen - OBOS-Ligaen

Ponturi fotbal Sogndal vs Strommen: duminica, in runda cu numarul 11 din OBOS-ligaen, de la ora 19:00, Sogndal primeste replica celor de la Strommen.

Sursa foto: fotball.no

Sogndal

Favorita a acestui duel, Sogndal are o cota de 1.65 la agentia Unibet. Victoria este foarte importanta daca vrea sa se apropie de locurile de play-off. Ea se afla pe locul 11, cu tot atatea puncte, la sapte lungimi de ultimul loc care duce in fazele superioare. Moralul este unul bun, echipa a reusit sa castige doua din ultimele trei meciuri.

Sogndal in etapa trecuta a reusit sa castige lejer in fata unei formatii care trage la promovare. 3-0 a fost scorul meciului cu Sandefjord, cu atat mai mult cand a evoluat in deplasare. De altfel, Sogndal nu se da inapoi nici atunci cand joaca pe terenul propriu. In cele patru asemenea intalniri, a reusit sa obtina doua victorii, o remiza si o infrangere.

Strommen

Aflata pe loc de baraj, Strommen nu mai poate urca daca se impune. Pe locul 14, cu 5 puncte, intre ea si prima formatie aflata pe loc neutru sunt patru lungimi. Mai mult decat atat, are probleme ofensive destul de evidente, cu sase goluri inscrise. Nu exista echipa care sa inscrie mai putine goluri decat ea, pana si ultimul loc a dat de doua ori mai multe goluri.

Sunt doua echipe care pana in etapa a 10-a nu au reusit sa castige si una dintre ele este Strommen. Toate punctele obtinute au venit ca urmare a unor rezultate de egalitate. Cinci remize si cinci infrangeri, acesta este bilantul echipei pana in momentul de fata. Dupa o serie de patru infrangeri, in etapa trecuta a reusit sa smulga un egal din deplasare. A intalnit Nest-Sotra, 1-1, singurul gol inscris de ea a venit din penalty.

Sunt echipe care in sezonul trecut si-au castigat meciul disputat pe terenul propriu. Acum, vorbim despre doua echipa din jumatatea inferioara, insa, Sogndal pare sa fie mai buna. Este formatia care a reusit in ultimul timp sa revina Spre deseobire de ea, Strommen este foarte slaba, dovada acel 0 din dreptul victoriilor. Astfel, e total justificata cota mica pentru victoria gazdelor si consider ca merita sa fie atacata.

Ponturi fotbal Sogndal vs Strommen: gazdele castiga, cota 1.65 la Unibet