Ponturi fotbal South Melbourne vs Avondale FC – NPL Victoria

Ponturi fotbal South Melbourne vs Avondale FC

Ponturi fotbal South Melbourne vs Avondale FC: duminica, 16 iunie 2019, de la ora 09:00, in runda a 17-a din NPL Victoria, South Melbourne intalneste Avondale FC.

South Melbourne

Rezulatele bune din ultimele etape, o aduc pe South Melborune intr-o postura buna. A reusit sa castige patru din ultimele cinci etape, meciuri in care s-au dat cel putin trei goluri. In runda anterioara, tot pe terenul propriu, a dispus cu 2-1 in fata celor de la Port Melbourne Sharks. Pe de alta parte, surprinzator, este echipa cu cele mai putine goluri inscrise.

South Melbourne se afla pe locul 7, cu 23 de puncte, cu trei mai putine decat ultimul loc care duce in play-off. Revenirea pe teren propriu se face in conditiile bune, dar cu toate acestea, media de goluri inscrise acolo este una mica. 15 goluri s-au dat in cele sase meciuri disputate cu South Melbourne in rol de echipa gazda.

Avondale FC

Lider detasat in campionat, Avondale FC ramane pe primul loc indiferent de rezultatul meciului de duminica. Are 37 de puncte, cu patru mai multe decat Heidelberg, principala ea urmaritoare. Totusi, in etapa trecuta a pus ce a avut mai bun in jocul sustinut cu Kingston City. A fost un meci pe care l-a jucat tot in deplasare, castigand cu 3-1.

Succesul din runda anterioara a pus capat seriei de patru meciuri consecutive in care a avut probleme. Are, de departe, cel mai bun atac din NPL Victoria, cu 40 de goluri inscrise. Totodata, este si echipa care se apara cel mai bine. Pana in aceasta runda, a incasat 15 goluri, fiind formatia cu cea mai buna ofensiva si cea mai buna defensiva.

Avondale este formatia care si-a arata suprematia in ultimii trei ani, castigand fiecare din cele sase intalniri. Ea a reusit si in tur sa se impuna la scor, 4-0 a fost scorul meciului jucat in martie. Cifrele sunt net de partea ei, drept pentru care astept sa joace la acelasi nivel precum in etapa trecuta. In aceste conditii, sa isi puna in cont inca trei puncte, dar nu fara sa inscrie cel putin doua goluri.

Ponturi fotbal South Melbourne vs Avondale FC: oaspetii castiga, cota 1.73 la Unibet