Ponturi fotbal – Spal – Atalanta – Serie A – 17.09.2018

Ponturi fotbal Empoli vs Spal

Ultimul meci al rundei cu numarul 4 din Serie A are loc luni seara, incepand cu ora 21:30 avem disputa dintre Spal – Atalanta, formatia oaspete fiind favorita.

Inceput curajos de sezon pentru Spal, cu toate ca in runda anterioara a terminat invinsa, dar Torino a fost o echipa care s-a dovedit mai atenta in aparare, drept pentru care a fost cea care s-a impus. In acelasi timp, jocul propus de tehniciaul Leonardo Semplici este un adept al fotbalului italian, toate meciurile disputate de echipa sa in acest sezon s-au terminat cu un gol inscris. Spre bucuria fanilor lui Spal, echipa lor a avut parte de un inceput bland de sezon, acesta fiind si motivul pentru care se afla pe locul patru, cu sase puncte, reusind ca printre cele doua victorii obtinute contra Bologniei si Parmei, sa strecoare si un succes in Cupa Italiei, 1-0, cu Spezia.

Spal: Gomis; Cionek, Vicari, Felipe; Lazzari, Kurtic, Valdifiori, Missiroli, Fares; Petagna, Antenucci

Atalanta surprinde din nou cu o serie de meciuri negative, cum “zeita” a fost ancorata si in lupta pentru Europa League, cand a fost pierduta in playoff, ea nu a reusit sa csatige in ultimele patru dispute oficiale. Papu Gomez si colegii sai n-au putut tine pasul cu echipe precum AS Roma, FC Copenhaga sau Cagliari. Aflata pe locul 6, cu patru puncte, aceasta a cedat intr-o maniera greu de explicat meciul disputat in etapa trecuta, 0-1 cu Cagliari, intr-un joc in care adversarului nu i s-au acordat multe sanse de a inscrie, dar a fost de ajuns sa trimita un sut periculos pe spatiul portii pentru a-si trece in cont succesul.

Atalanta: Gollini; Toloi, Palomino, Masiello; Castagne, De Roon, Freuler, Gosens; Rigoni, Gomez, Duvan Zapata

De doua ori adversare, de fiecare data am avut meciuri identice, 1-1 a fost scorul disputelor din sezonul trecut. Scapata de cosmarul meciurilor din trei in trei zile, Atalanta este echipa care si acum pleaca cu prima sansa la agentiile de pariuri si pentru mine este suficient sa cred ca forta jucatorilor de atac pe care oaspetii ii au pot sa faca diferenta si aici astept sa vad o implicare importanta a lui Gomez, mvp-ul echipei.