Ponturi fotbal Spania vs Africa de Sud – Campionatul Mondial Feminin

Ponturi fotbal China vs Spania

Ponturi fotbal Spania vs Africa de Sud este o confruntare din cadrul celei de-a opta editii a Campionatului Mondial Feminin, ce se va juca in aceasta seara, de la ora 19:00, pe “Stade Océane”.

◘ Spania

Este vazuta ca favorita certa in aceasta confruntare, ceea ce nu surprinde pe nimeni, fiind ce-i drept o echipa mult mai puternica, dar si cu un plus de experienta. Reprezentativa spaniola a jucat la un singur turneu mondial in intreaga sa istorie, in 2015. Atunci nu stralucea, oprindu-se doar in faza grupelor. In preliminariile turneului din acest an, nationala lui Jorge Vilda a “defilat”, castigand lejer o grupa cu Austria, Finlanda, Serbia si Israel. In cele opt partide disputate a reusit doar victorii, marcand 25 de goluri, incasand doar doua. Inainte de inceperea turneului, a disputat trei partide amicale, in care nu a pierdut. A invins-o mai intai pe Camerun cu 4-0, remizand apoi cu Japonia si Canada.

◘ Africa de Sud

Este outsidera in aceasta disputa, asa cum era si normal de altfel, urmand sa dea piept cu o adversara mult mai puternica. Nationala antrenata de Desiree Ellis se afla la debutul sau la Campionatul Mondial. Cupa Africii pe Natiuni din 2018 a reprezentat campania de calificare la acest turneu pentru sud-africance. Acolo a terminat prima intr-o grupa cu Nigeria, Zambia si Guineea Ecuatoriala. A ajuns in cele din urma in finala, pierzand cu Nigeria la penalty-uri. De mentionat faptul ca vine dupa o infrangere usturatoare suferita in fata Norvegiei, scor 2-7. A ajuns astfel la o serie de zece partide consecutive fara succes.

Spania este clar echipa mai buna, care in mod normal ar trebui sa se impuna. In acelasi timp, anticipam un meci spectaculos, in care golurile nu vor lipsi, minim trei fiind suficiente pentru a ne aduce profit.

• Ponturi fotbal Spania vs Africa de Sud: Spania castiga si peste 2,5 goluri -> cota 1.62

sursa foto: marca.com