Ponturi fotbal Spania vs Belgia – Campionatul European U21

Ponturi fotbal Spania vs Belgia este o partida ce conteaza pentru etapa cu numarul doi din cadrul grupelor Campionatului European U21, ce se va juca astazi, de la ora 19:30, pe “Mapei Stadium – Città del Tricolore”.

◘ Spania

Este o nationala inzestrata cu o generatie foarte buna, dispunand de jucatori cu experienta in campionate puternice ale Europei. Aceasta porneste cu prima sansa in aceasta confruntare, asa cum era si normal de altfel. In intreaga sa istorie, a cucerit Campionatul European de patru ori, fiind a doua la acest capitol, dupa Italia, care are cu un trofeu in plus. La acest turneu, ibericii au dat piept chiar cu Italia, cu care au inceput perfect. Au deschis scorul devreme prin Ceballos, care a inscris superb in minutul 9 cu un sut plasat. Nu au reusit insa sa obtina puncte, pierzand in cele din urma cu 3-1. Asadar, pentru a mai spera la calificare, baietii lui Luis de la Fuente sunt obligati sa obtina victoria.

ECHIPA PROBABILA: Sivera – Martin, Mere, Vallejo, Aguirregabiria – Ceballos, Merino – Oyarzabal, Fornals, Soler – Mayoral.

◘ Belgia

Este outsidera, fiind o nationala mai slaba din punct de vedere al valorii, care nu exceleaza nici la capitolul experienta. Aceasta a jucat la doua turnee finale inainte de cel din acest an, in 2002, cand era eliminata in grupe, dar si in 2007, cand ajungea pana in semifinale. Debutul la editia din 2019 a fost unul in forta, la fel ca al adversarei. A deschis scorul in minutul 16 in fata Poloniei, primind insa apoi trei goluri la rand, reusind sa reduca din diferenta in finalul jocului, pierzand in cele din urma cu 3-2. Asadar, au ajuns in aceeasi situatie ca si Spania, avand nevoie de toate cele trei puncte in aceasta disputa.

ECHIPA PROBABILA: Jackers – Norre, Cobbaut, Faes, Cools – Heynen, Mangala – Mbenza, Schrijvers, Lukebakio – Iseka.

Spania este o nationala mult mai puternica, cu pretentii mai mari, dar si mai experimentata. Dupa esecul cu Italia ne asteptam sa intre mult mai ambitioasa in teren si sa dea totul pentru a obtine victoria.

• Ponturi fotbal Spania vs Belgia: Spania castiga -> cota 1.57

sursa foto: skysports.com