Ponturi fotbal Speranta Nisporeni vs Milsami – Moldova

Speranta Nisporeni vs Milsami. Duelul din cadrul rundei a 14-a a primei ligi din Moldova, va incepe Vineri 21 Iunie, de la ora 18:00.

  • Gazdele se afla pe o panta descendenta
  • SPERANTA NISPORENI

Speranta Nisporeni incepe aceasta etapa de pe locul al 5-lea in Divizia Nationala. Echipa are 19 puncte acumulate, 4 mai putine decat adversara de astazi. Acum 3 runde, trupa din Nisporeni reusea ultima victorie, dupa un 3-1 pe terenul celor de la Codru Lozova. Mai apoi, acestia au pierdut pe teren propriu, 0-1 cu cei de la Dinamo-Auto. Etapa precedenta, gazdele de azi au cedat in deplasarea de la Petrocub, scor 4-1. Speranta Nisporeni a reusit in Noiembrie 2018 sa obtina prima victorie pe teren propriu cu Milsami, dupa 3 ani. Succesul a fost oricum unul la limita, scor 1-0.

  • Milsami are inca sperante in ceea ce priveste titlul
  • MILSAMI

Oaspetii se claseaza pe pozitia a 3-a a clasamentului, cu 23 de puncte obtinute in 13 etape. Echipa se afla la 10 puncte in spatele liderului S. Tiraspol, asadar trebuie sa forteze o noua victorie. Oaspetii traverseaza o perioada foarte buna, cu 2 succese consecutive inregistrate. Acum 2 runde, Milsami a invins-o pe Zimbru in deplasare, cu scorul de 1-0. Etapa trecuta, oaspetii s-au impus din nou, de aceasta data pe teren propriu, 3-1 cu Dinamo Auto. Milsami a reusit sa castige 4 din ultimele 5 dueluri disputate pe acest teren. Oaspetii au un atuu, prin prisma defensivei. Acestia au incasat doar 9 goluri in 13 etape.

Milsami pastreaza inca sanse matematice la titlu, insa nu isi mai permite pasi gresiti, cel putin nu acum. Speranta Nisporeni este un adversar de-a dreptul accesibil. Acestia nu se descurca prea bine in ultima perioada. De partea cealalta, Milsami vine dupa doua succese importante pentru moralul jucatorilor. De altfel, acestia au statistica de partea lor, asadar ma astept ca Milsami sa domine. In concluzie, recomandarea mea este pronosticul “2 solist”.

Ponturi fotbal Speranta Nisporeni vs Milsami

ambele echipe marcheaza, cota 1.80 la Unibet

sursa foto: publika.md