Ponturi fotbal Sporting Gijon vs Albacete – Segunda Division

Ponturi fotbal Sporting Gijon vs Albacete

Ponturi fotbal Sporting Gijon vs Albacete este un meci din divizia secunda a Spaniei, ce conteaza pentru etapa cu numarul 40, urmand sa se joace sambata, de la ora 19:00, pe “Estadio El Molinón”.

◘ Sporting Gijon

Este o echipa cu experienta in prima divizie, acolo unde a jucat nu in urma cu mult timp. In aceasta stagiune insa nu se descurca prea bine, fiind a zecea in clasament, nemaiavand sperante la locurile ce pot duce in La Liga. In cele 39 de etape disputate a strans 55 de puncte, izbutind 14 victorii si 13 remize, pierzand de 12 ori. De-a lungul acestor meciuri a marcat 41 de goluri, primind cu cinci mai putine. In etapa precedenta a facut deplasarea pe terenul lui Real Zaragoza, unde a dezamagit, pierzand cu 4-2. Odata cu acest esec a ajuns la cinci partide consecutive fara victorie.

◘ Albacete

Este fara indoiala o echipa mai buna, daca ne raportam la evolutiile din aceasta stagiune. Se afla in zona superioara a clasamentului, pe locul al treilea, avand mari pretentii la promovarea in La Liga. Pe parcursul celor 39 de etape a acumulat 68 de puncte, venite in urma a 18 victorii si 14 remize. Dispune de un golaveraj foarte bun, pana acum inscriind 51 de goluri, incasand cu 18 mai putine. In etapa precedenta a suferit o infrangere frustranta, pierzand cu 0-1 pe teren propriu in fata celor de la Granada, indepartandu-se astfel la patru puncte de locul secund, ultimul ce duce direct in prima divizie. Trebuie insa mentionat faptul ca se descurca destul de bine in deplasare, castigand trei dintre ultimele patru meciuri.

Albacete, spre deosebire de adversara sa, mai are pentru ce trage in campionat, asa ca este motivata sa castige. Ce-i drept, va avea o misiune grea in aceasta disputa, asa ca nu mizam pe victoria sa, ci alegem un pariu mai simplu.

• Ponturi fotbal Sporting Gijon vs Albacete: X2 -> cota 1.70

sursa foto: marca.com