Ponturi fotbal St. Gallen vs Luzern – Elvetia Super League

Ponturi fotbal St. Gallen vs Luzern

Ponturi fotbal St. Gallen vs Luzern este o confruntare ce conteaza pentru prima etapa din campionatul Elvetiei, ce se va disputa pe “Kybunpark”, de la ora 20:00.

◘ St. Gallen

Este outsidera in aceasta partida, conform agentiilor de pariuri. Aceasta beneficiaza de avantajul propriului teren, insa infrunta totusi o adversara mai puternica.

In sezonul precedent, “verzii” nu s-au descurcat deloc rau, ba din contra. Au terminat pe locul al saselea in clasament, la egalitate cu locul cinci, ratand la limita calificarea in Europa League.

De la incheierea campionatului a jucat cinci partide amicale, in care s-a descurcat bine, avand in vedere faptul ca nu a inregistrat niciun esec. A reusit victorii cu Bad Ragaz, Thun si Bochum, remizand in disputele cu Celtic si Sporting Lisabona. In toate aceste confruntari a marcat de

◘ Luzern

Este o echipa mai puternica, daca ne luam dupa performantele din sezonul precedent, fapt pentru care agentiile de pariuri o dau ca favorita, chiar daca joaca in deplasare.

In sezonul precedent, a terminat chiar deasupra adversarei sale in clasamentul din campionatul elvetian. A prins astfel un loc in turul al doilea al preliminariilor Europa League, acolo unde va da piept cu Klaksvik, din Insulele Feroe.

Ca si adversara sa, a disputat cinci partide amicale in pauza competitionala. Aceasta a reusit doar o singura victorie, cu Aarau, remizand cu Altach, pierzand insa de trei ori, cu Winterthur, Crystal Palace si Eintracht Frankfurt.

Pronostic

Meciul este destul de greu de anticipat din punct de vedere al castigatoarei, fiind totusi prima etapa. Tinand cont de faptul ca vobim de doau echipe apropiate din punct de vedere al valorii, ar trebui sa asistam la un duel echilibrat. Asadar, mizam pe faptul ca se va marca la ambele porti, intr-o cota de 1.57.

• Ponturi fotbal St. Gallen vs Luzern: ambele marcheaza -> cota 1.57

sursa foto: pinterest.com