Ponturi fotbal St Josephs vs Prishtina – Calificari Europa League

Marti 02.07.2019, de la ora 18:45, va avea loc returul acestei duble manse din calificarile Europa League, St Josephs vs Prishtina.

Gazdele au obtinut o remiza nesperata in tur

St Josephs

St Josephs provine din campionatul Gibraltarului, un campionat aflat inca la un nivel de semi-amatori. Rezultatele echipelor din aceasta natiune nu exista momentan, nici la nivel de club si nici la nivel de echipa nationala. Acestia s-au deplasat in turul din Kosovo fara mari sperante, insa au facut o partida foarte buna. Desi au fost dominati, cei de la St Joseph au reusit sa marcheze si sa obtina o remiza, scor 1-1. A. Dallku a deschis scorul in minutul 28 din penalty pentru Prishtina. Juanfri a egalat insa la doar 3 minute distanta, dupa pasa lui Boro si calificarea se decide in Gibraltar.

Prishtina e in continuare favorita la calificare

Prishtina

Desi a remizat si teoretic St Josephs pleaca cu prima sansa din prisma rezultatului, toata lumea se asteapta ca Prishtina sa avanseze. Kosovarii si-au creat nu mai putin de 17 ocazii de gol in partida de pe teren propriu, insa au transformat una singura. E de asteptat sa vedem cateva schimbari in trupa celor de la Prishtina. Varful albanez A. Shillova nu a dat randament si cel mai probabil locul sau in ofensiva ii va fi luat de L. Boshnjaku. Partida tur a fost primul duel oficial dintre cele doua echipe, in istorie.

Prishtina pleaca cu prima sansa in aceasta deplasare. Chiar daca nu e o forta in Europa, Kosovo e cu cateva nivele peste Gibraltar. Totusi, entuziasmul gazdelor e posibil sa le puna probleme kosovarilor. Daca au reusit sa marcheze in deplasare, ma astept ca cei din Gibraltar sa puna din nou probleme in ofensiva. E foarte probabil sa vedem o reeditare a scorului din mansa tur, poate chiar la un alt nivel. Recomandarea mea este pronosticul “ambele echipe marcheaza”, la o cota de 1.80 oferita de cei de la Betano.

Ponturi fotbal St Josephs vs Prishtina

ambele echipe marcheaza, cota 1.80 la Betano

sursa foto: ghanasoccernet.com