Ponturi fotbal St. Patricks vs Cork City – Premier Division

Ponturi fotbal Bohemians vs St. Patricks

St. Patricks vs Cork City reprezinta o partida din runda a 19-a a primei ligi din Irlanda. Duelul va avea loc Vineri, 31 Mai, de la ora 21:45.

St. Patricks nu isi mai permite pasi gresiti, daca vrea sa mai spere la podium.
  • St. Patricks

Gazdele ocupa pozitia a 5-a dupa 19 etape, cu 26 de puncte acumulate. Acestia se afla la 5 puncte de locul 3, ocupat in prezent de Bohemians, asadar sunt obligati sa castige astazi. Echipa nu traverseaza insa cea mai buna perioada, cu un singur succes inregistrat in ultimele 5 etape, dupa un 1-0 pe teren propriu cu Derry City. Etapa precedenta, St. Patricks a pierdut la limita in deplasarea de la Dundalk, scor 1-0. Gazdele au una din cele mai modeste ofensive din Premier Division, cu 15 goluri inscrise in 19 etape.

Cork City a scapat de grijile retrogradarii.
  • Cork City

Oaspetii au parte de un sezon foarte slab. Acestia ocupa primul loc neretrogradabil, insa diferenta fata de UC Dublin e una insemnata. Acestia sunt la 12 puncte de ei si nu au emotii in ceea ce priveste o eventuala retrogradare. Oaspetii au parte de evolutii slabe pe acest final de luna Mai. In ultima runda din Premier Division, acestia au pierdut in deplasarea de la Shamrock Rovers, cu scorul de 2-0. La doar 3 zile distanta, Cork City a parasit Cupa Ligii Irlandei, dupa un 2-0 pe terenul celor de la Bohemians.

St. Patricks trebuie sa forteze acum mai mult ca niciodata, daca vor sa evolueze in competitiile europene sezonul viitor. Bohemians e intr-un continuu picaj, iar gazdele de azi pot profita de acest moment. De partea cealalta Cork City e o echipa modesta, fara prea mari aspiratii, fiind adversarul perfect pentru St. Patricks. Tinand cont si de faptul ca evolueaza in fata propriilor suporteri, care e un avantaj demn de luat in serios, ma astept ca cei de la St. Patricks sa domine partida.

Ponturi fotbal St. Patricks vs Cork City

St. Patricks castiga, cota 2.15 la Unibet

sursa foto: theseasonticket.ie