Ponturi fotbal Sturm Graz vs Haugesund – Europa League

Ponturi fotbal Sturm Graz vs Haugesund

Ponturi fotbal Sturm Graz vs Haugesund este un meci ce conteaza pentru preliminariile Europa League, urmand sa se joace in aceasta seara, cu incepere la ora 21:30, pe “Merkur-Arena”.

◘ Sturm Graz

Este una dintre cele mai bune echipe ale Austriei, in aceasta disputa fiind cotata cu prima sansa. Aceasta dispune de un lot mai valoros, fara indoiala, beneficiind si de avantajul propriului teren.

In intreaga sa istorie a jucat de mai multe ori in competitiile europene, ultima data in 2011, cand termina ultima intr-o grupa cu Anderlecht, Lokomotiv Moscova si AEK Atena. De atunci a jucat de patru ori in preliminarii, de fiecare data fiind eliminata devreme.

In aceasta stagiune, austriecii au jucat trei meciuri oficiale. In aceastea au reusit doua victorii, invingand USK Anif in Cupa Austriei si St. Polten in campionat. Au clacat insa in disputa cu Haugesund, pierzand cu 2-0 in deplasare, astfel ca sunt obligati sa se impuna categoric astazi.

◘ Haugesund

Din punct de vedere al valorii, este sub adversara sa, fiind de asemenea surclasata si la capitolul experienta. In aceasta confruntare va avea o misiune foarte grea, tinand cont de faptul ca joaca in deplasare.

In acest sezon joaca in preliminariile Europa League pentru a treia oara in istorie. A mai luat parte la editiile din 2014 si 2017, de fiecare data fiind eliminata devreme, in turul al doilea, pierzand cu Sarajevo, respectiv Lech Poznan. Succesul din prima mansa a dublei cu Sturm Graz o face insa sa spere ca poate depasi turul al doilea.

Haugesund se afla intr-o forma foarte buna, venind dupa cinci partide fara esec, ultimele patru fiind victorii. In acestea a invins Cliftonville in Europa League, impunandu-se cu 0-1 si 5-1, castigand de asemenea si disputa cu Tromso din campionat, scor 5-1, evident, obtinand victoria si in duelul cu Sturm Graz.

Pronostic

Haugesund este intr-o forma buna, iar in aceasta disputa nu este exclus sa inscrie si sa obtina si calificarea. Noi ne asteptam insa ca Sturm Graz sa demonstreze ca este o echipa mai puternica si sa profite si de avantajul propriului teren, de aceea mizam pe faptul ca se va impune.

• Ponturi fotbal Sturm Graz vs Haugesund: gazdele castiga -> cota 1.50

sursa foto: skysportaustria.at